Transfer-bombe: Brøndby henter to nye spillere

Brøndby henter 20-årige Nikolai Laursen hjem fra PSV Eindhoven og præsenterer samtidig kroatisk erstatning for Christian Nørgaard

Det er tre år siden, at Brøndby sendte den 17-årige angriber Nikolai Laursen til hollandske PSV Eindhoven efter kun ganske få Superliga-kampe for klubben, hvor det blev til mål i debuten mod FC Vestsjælland.

Fredag aften står det fast, at de blågule henter den nu 20-årige angriber hjem fra PSV igen.

- Vi er glade for at have Nikolai tilbage i første omgang godt nok kun på en et års lejeaftale med en købsoption. Nu må vi se, om vi bliver forelsket i hinanden igen, siger Bech til klubbens app.

- Det er super-dejligt at være tilbage Vi har snakket et stykke tid. Det er skønt, siger Laursen, der får trøje nummer 18.

- Det kom lidt som et chok, da jeg hørte om interessen. Jeg tog udgangspunkt i, at jeg skulle spille i PSV, og så hørte jeg, at Brøndby IF var interesseret, hvorefter jeg fik en snak med Troels og coach og blev lidt forelsket i projektet, siger Laursen.

- Nikolai er en rigtig Brøndby-dreng, der har taget hele turen op fra vores børnehold gennem Masterclass og til debut på Superliga-holdet, og jeg er sikker på at rigtig mange Brøndby-fans glæder sig til at se ham i Brøndby-trøjen igen, lyder det fra sportsdirektør Troels Bech på klubbens hjemmeside.

Laursen er senest kåret til det største talent i den næstbedste hollandske række, hvor han scorede 10 gange for Jong PSV. Brøndby forventer sig særligt meget af hans dybdeløb. Også Horsens er på vej med ny spiller, han var i hvert fald spottet på tribunen fredag aften, som du kan se her.

Troels Bech har hentet Nicolai Laursen hjem til Brøndby. Foto: Jonas Olufson
Troels Bech har hentet Nicolai Laursen hjem til Brøndby. Foto: Jonas Olufson
 

Også midtbanespilleren Josip Radosevic, som de seneste dage har været lanceret som afløser for Christian Nørgaard, skifter til Brøndby melder de blågule.

- Han er en dynamisk spiller med udgangspunkt på den defensive midtbane, hvor han spiller med stor beslutsomhed og energi i sit spil både med og uden bold.

- Josip har en fortid i Red Bull Salzburg, og han er derfor bekendt med mange dele af vores måde at spille fodbold i Brøndby IF på, lyder det fra Troels Bech på klubbens hjemmeside.

Kroaten får trøje nummer 22 i Brøndby og starter på mandag i klubben, ligesom Laursen gør det. Allerede søndag gælder det udekamp mod Hobro.

Ung målmand færdig i Brøndby: Nu skifter han til Superliga-nedrykker

Brøndby bekræfter russisk bud på spiller

Froome smidt af podiet - kæmpe nedtur for Fuglsang!

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Himmelråbende åndssvagt, at vi først ophæver restriktionerne på tirsdag