Transfermål i tynd Brøndby-tråd

- Der skal noget ud, før der kommer nyt ind, fordi vores trup ikke skal være for stor, erkender fodbolddirektør Carsten V. Jensen

Foto: Lars Poulsen
Foto: Lars Poulsen

Først skulle Brøndby sælge spillere for 44 mio. kr., siden blev planen revideret til et forventet sommersalg på 17 mio. kr. fra Vestegnen.

Nu slår fodbolddirektør Carsten V. Jensen fast, det er sandsynligt, at ambitionen måske slet ikke indfries her i sommerens transfervindue.

Måske kommer der slet ikke til at ske store, millionsalg fra Brøndby.

Der er to uger til vinduet lukker. Forventer du, at I sælger for de budgetterede 17 mio. kr.?

Carsten V. Jensen griner højlydt et par gange og svarer så:

- Det må tiden jo vise.

- Men jeg er rolig i forhold til, at vi får sammensat en trup, der kan gøre det godt i Superligaen. I den her branche kan det ikke nytte at arbejde panisk. Det handler om at få en stabil trup. Tiden og markedet bestemmer så, hvornår vi får gevinst på transfermarkedet.

- Det kan godt være det ikke bliver denne sommer, men så bliver det måske til vinter eller til næste sommer, siger Carsten V. Jensen

For Vestegnens fodbolddirektør er det altså ingen presbold, som bestyrelsen har kastet ud foran ham. Han vil nemlig ikke garantere, at der lige nu er købere til Brøndbys spillere, så målsætningen kan opfyldes.

Foto: Lars Poulsen
Foto: Lars Poulsen

Sport Husker du Superliga-legenden Peter Madsen? Her er han i dag

Ud før nyt ind
Det står klart, at der skal ske afgang, før der kommer tilgang til Brøndby i løbet af de sidste 14 dage. Besar Halimi skal ud, lige som Ante Erceg også skal finde sig en ny klub. Men køberne har ligefrem ikke stået i kø.

- Vi har spændt buen i forhold til vores lønbudget, så det giver god mening, at der skal spillere ud, før nye kan komme nye ind. Der skal frigives midler.

- Omvendt giver det ingen mening at have en trup på 28 spillere. I forvejen er vores trup stor. Vejen for talenterne skal ikke være for lang. Derfor skal truppen tilpasses, forklarer han og uddyber:

- Vi ved, at der er ubalance på stopperpositionen i venstre side og på venstre back. Om vi løser det med én eller to spillere, må vi se på. Men det vil give god mening at få en forsvarsspiller mere ind, så truppen er i bedre balance, når transfervinduet lukker, siger han og understreger, at nyindkøbte Tobias Børkeeiet sagtens kan spille i det centrale forsvar.

Mukhtar bliver
Hany Mukhtar, der har været skadet i begyndelsen af sæsonen, er ét af de største salgsobjekter på Vestegnen. Han ventes at være i spil til søndagens trup mod AGF.

Men med manglende spilletid og kampform ser det ud til, at han fortsætter på Vestegnen mindst året ud.

Carsten V. Jensen har pointeret ved flere lejligheder, han forventer Mukhtar stadig er Brøndby-spiller, når vinduet lukker om to uger.

Stig Tøfting havde 200 gæster til sin fødselsdagsfest og benyttede lejligheden til at fri til sin Heidi. Foto: Privat Landsholdsfodbold Se billederne: Tøfting overrasker under kæmpe fest

Den danske forsvarsspiller trækker i Köln-uniformen resten af sæsonen. Foto: Thilo Schmuelgen/Scanpix Intl. fodbold Dansker skifter til mesterklub

For meget fedt på den i forvejen tunge krop hos Lukaku. Foto: Ritzau Scanpix Italiensk fodbold Købt for 600 mio. kr: Nu er han for fed til at spille!

Både Paul Onuachu og Marc Dal Hende kan være væk fra Herning, når vinduet smækker i. Foto: Jens Dresling Sport Her er Superligaens hotteste salgsemner

24 kommentarer
Vis kommentarer