Annonce:
Annonce:

Trods kæmpe triumf i Parken: Dette 'pisser' Brøndby-træner totalt af

Brøndby-træner Alexander Zorniger mener, at der er meget arbejde for Brøndby forude. Specielt uden for banen, hvor han vil have klubben mere frem i det københavnske bybillede

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Brøndby IF

Den 5. november 2017 er en dag, som Brøndby-fans fremover kommer til at huske, for det er dagen, hvor klubben fra Vestegnen fik en længe ventet sejr over ærkerivalerne i Parken.

Med triumfen satte Brøndby således punktum for en stime på 4796 dage uden triumf på FC Københavns hjemmebane -  og gevinsten i national-arenaen betyder samtidig, at de blågule i indeværende sæson nu er på førstepladsen med et forspring på 11 point til mestrene.

For træner Alexander Zorniger er der dog ikke et stort ønske om at påtage sig favoritværdigheden i Superligaen. I stedet mener han, at Brøndby på mange andre punkter er et stykke efter FC København.

Annonce:

- Det er første sejr for mig i halvandet år (i Telia Parken, red.). Jeg ved godt, fansene har en anden følelse lige nu. Jeg ved, de elsker holdet, og at de elsker mig og alle de andre ansvarlige mennesker i klubben lige nu. Og vi skal fortsætte, siger Zorniger til Tipsbladet.

- Lige nu hjælper det ikke, hvis vi taler om alt muligt andet end den næste kamp. Nu begynder det at regne, så skal det sne, og der venter lave temperaturer, inden vi afslutter sæsonen, og så kan vi tale om, hvad der var muligt eller ej, siger Brøndby-træneren.

Artiklen fortsætter under billedet ...

doc6x4mg0rebdg13t0xze7d.jpg 

Den tidligere Stuttgart-træner anerkender, at søndagens succes-resultat ikke mindsker drømmene om noget stort hos Brøndby-tilhængerne, der ikke har fejret et mesterskab siden 2005.

Men Zorniger henviser til, at klubben endnu er i en udviklingsfase på mange måder. Også uden for banen i forhold til derby-duellen.

Annonce:

- Jeg er totalt 'pissed' over, at der i alle souvenirbutikker i København kun er FCK-trøjer og krus og sådan. Jeg er selv heldig en gang imellem at kunne flyve hjem (til Tyskland, red.), og selv i lufthavnen... Brøndby er meget velkendt i Europa, så vi skal rejse os og udvikle mange ting, siger Zorniger.

Den succesrige frontfigur for Brøndby har svært ved at konkludere, hvorvidt man har nærmet sig FCK eller ikke.

- Det ved jeg ikke. Brøndby er helt generelt en anden klub, så vi ved, hvor vi kommer fra, og hvorfor vi i fortiden har fået resultater. Men tiderne har ændret sig dramatisk, så vi har meget at udvikle, fortæller han.

Se træfferen, der sender Zorniger og Brøndby i derby-jubel:

Undgik nye voldsscener: Nu forklarer politiet taktikken bag derby-succes

Brøndby brød derby-forbandelsen: Første sejr i Parken i 4796 dage!

Derfor holder Brøndby lav profil om mesterskabet 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Digital arrogance har skabt et samfund med A- og B-borgere
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
BREAKINGBREAKING
Annonce:
Annonce: