Troels Bech antyder Brøndby-tilgang

Brøndby har solgt Jesper Juelsgård til AGF, og Troels Bech antyder, at der kan komme en afløser inden midnat

Troels Bech antyder Brøndby-tilgang. Foto: Jonas Olufson
Troels Bech antyder Brøndby-tilgang. Foto: Jonas Olufson
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Brøndby IF

Brøndby har onsdag sagt farvel til Jesper Juelsgård, der er solgt til AGF, og det efterlader det blå-gule forsvar noget antalsramt. Således råder Brøndby pt. kun over en kampklar venstreback i Svenn Crone, som tilmed er højrebenet, samt tre midtstoppere, Hjörtur Hermannsson, Benedikt Röcker og Martin Albrechtsen. Det er ikke alverden, og spørgsmålet er, om det ikke er lige lidt nok?

- Det kunne man da godt tænke, at det er. Omvendt kan man også sige, at Jesper Juelsgård ikke spillede så meget, men vi vil da gerne have lidt mere konkurrence i truppen, siger Brøndbys sportsdirektør, Troels Bech, til tipsbladet.dk.

Dermed antyder Troels Bech, at der kan ske tilgang i Brøndby, inden transfervinduet lukker, men han holder kortene tæt til kroppen.

- Vi kommer ikke til at arbejde med mellemtider. Transfervinduet lukker klokken 23.59, og vi skal nok melde ud, hvis vi har noget at melde ud, fastslår Troels Bech.

Brøndby IF har allerede sikret sig en ny midtstopper i form af Paulus Arajuuri, der dog først skifter til klubben ved årsskiftet. Umiddelbart kan det virke oplagt at forsøge at hente finnen, der spiller i Lech Poznan, til klubben allerede nu, men Troels Bech vil ikke afsløre, om det er et mål for de blå-gule.

- Her må jeg igen henvise til, at vi melder ud, hvis vi har noget, vi gerne vil ud med, lyder det fra Brøndby-bossen.

Angriber-situationen i Brøndby

Tirsdag hentede Brøndby den tjekkiske angriber Jan Kliment til klubben, og dermed råder cheftræner Alexander Zorniger nu over en række markante navne til de to forreste positioner.

Det betyder imidlertid ikke, at Brøndby er på vej til at sige farvel til nogen af de offensive profiler. Det fastslår sportsdirektør Troels Bech overfor tipsbladet.dk.

- Vi vil gerne have konkurrence om pladserne, og derfor vil vi gerne have to spillere til hver plads samt et ungt talent, der kan byde sig til. I den forbindelse tænker jeg, at vi har Jan Kliment, Kamil Wilczek, Teemu Pukki og Marcus Ureña. Desuden har vi Gustaf Nilsson, som har været skadet, og der vil gå noget tid, før han er på det niveau, vi har købt ham til at levere. Endelig er Daniel Stückler en ung spiller, som passer ind i vores tanker, siger Troels Bech til tipsbladet.dk.

Han antyder dog, at der kan komme et tilbud, så Brøndby kommer til at tage afsked med en af klubbens angribere alligevel.

- Vi har også hentet Jan Kliment, fordi vi vil være forberedt, hvis der skulle ske noget med en af vores øvrige angribere. Vi råder over nummer et, to og tre på topscorerlisten, og der kan komme rav i den på en dag som i dag, så vi har været pro-aktive, siger Troels Bech.

Tidligere på sommeren har talentet Daniel Stückler udtalt, at han gerne vil have mere spilletid end han kan få i Brøndby. Stückler har kontraktudløb til nytår, men Brøndby vil gerne beholde ham i efteråret.

- Vi er indforstået med hans ønske. Det ved Stückler også godt. Vi har haft en dialog med ham om det, og han vil gerne kæmpe for det som en god holdspiller. Derfor har han også afskrevet sig muligheden for at være frustreret. Men vi er også øje for hans karriere, så hvis der kommer en mulighed for ham, vil vi lytte til det, siger Troels Bech.

Et mærkværdigt rygte er onsdag opstået på de sociale medier omkring Brøndby og Lasse Schøne. Denne historie er imidlertid usand, forstår tipsbladet.dk.

LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Uduelighed er ingen hindring for millionløn

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+