Troels Bech skal sende DM til Brøndby i 2018

Der er store forventninger til Troels Bech, der mandag tiltræder som Brøndbys nye sportsdirektør

Med Troels Bech som ny sportschef er det Brøndbys ambition at vinde DM-guld i 2018. (Foto: Jens Dresling)
Med Troels Bech som ny sportschef er det Brøndbys ambition at vinde DM-guld i 2018. (Foto: Jens Dresling)

Per Rud havde lagt fundamentet, men der er behov for en anden profil til at bringe Brøndby tilbage til dansk fodbolds absolutte top, og senest i 2018 skal klubben vinde sin 11. DM-titel.

Sådan lyder forklaringen fra bestyrelsesformand Jan Bech Andersen på, at sportsdirektør Rud fredag er blevet udskiftet med den mangeårige superligatræner Troels Bech.

- Vi et andet sted nu. Nu skal der bygges på fundamentet, og Troels kan nogle andre ting. Efter at vi har evalueret, er vi kommet frem til, at vi har brug for andre færdigheder.

- Troels Bech har omkring 20 års erfaring fra Superligaen - både som spiller og træner.

- Vi mener, at samspillet mellem Thomas Frank, som, vi i al beskedenhed mener, er Danmarks mest talentfulde træner, og Troels, der er Danmarks mest erfarne træner, vil bringe os endnu længere frem, siger Jan Bech Andersen.

Efter en allerede lang trænerkarriere er Troels Bech trådt et skridt op og er blevet sportsdirektør i Brøndby. (Foto: Tariq Mikkel Khan) Brøndby Ny Brøndby-boss: Der skal kommunikeres klart og højt

Troels Bech er med 431 kampe indehaver af rekorden for flest superligakampe som træner.

Men i den mere administrative sportsdirektørstilling begrænser hans erfaring sig til nogle få måneder i OB.

Jan Bech Andersen er dog ikke i tvivl om, at Bechs knowhow fra dansk klubfodbold kan bruges i det nye job.

- Han har været på tværs af alt. Han har ikke bare haft trænergerningen, men har også berøring med scouts og alt det andet rundt om.

- Bech er ansat som sportsdirektør, men hos os er sportsdirektøren en fast integreret del af trænerstaben. Hans erfaring taler for sig selv. Den ballast kan man tage ikke fra manden, siger Jan Bech Andersen.

Troels Bech starter mandag som ny sportsdirektør i Brøndby. (Foto: Jens Dresling) Brøndby Her er Brøndbys nye sportsdirektør

Forventningerne er store til den nye sportsdirektør, der skal føre den såkaldte Vision 2017 ud i livet.

- Vi skal etablere os i top-3 i dansk fodbold, have økonomisk ligevægt i 2017, videreudbygge Nordens bedste talent-setup og skaffe DM-titlen i 2018, lyder det fra bestyrelsesformanden.

Troels Bech tiltræder i Brøndby på mandag.

27 kommentarer
Vis kommentarer