Troels Bech: Vi kan ikke hive Messi ind af døren

Transfervinduet er smækket i for denne gang, og dermed kan Brøndbys sportsdirektør Troels Bech gøre status

Troels Bech er fortrøstningsfuld efter, hvad han mener, har været et vellykket transfervindue. (Foto: Linda Johansen)
Troels Bech er fortrøstningsfuld efter, hvad han mener, har været et vellykket transfervindue. (Foto: Linda Johansen)

Brøndbys sportsdirektør Troels Bech er tilfreds med de til- og afgange, der er sket i sommerens transfervindue.

- I en klub som vores og med vores ambitioner, er der altid nogen, der håber, at vi kan hive en Messi eller noget andet af den kaliber ind af døren, men det har vi ikke haft mulighed for, siger Bech til klubbens hjemmeside.

- Vi har fået syv spillere ind, hvor flere af dem er gået direkte i startopstillingen, heriblandt to angribere med topscorer-potentiale i Teemu Pukki og Ronnie Schwartz.

- Med Frederik Rønnow handlede vi rettidigt, så vi var klar i forhold til en eventuel handel med Lukas (Hradecky, red.), og det samme var vi med Jesper Juelsgaard, hvis Riza (Durmisi, red.) var røget af sted.

- Nu blev Riza ikke solgt, så derfor er der mere spilletid til da Silva i Randers, siger Troels Bech.

Brøndby solgte tidligere på sommeren målmanden Hradecky til Frankfurt, mens venstrebacken Patrick da Silva mandag blev udlejet til Randers i resten af 2015.

- Vi kommer ud med et overskud på transfers. Det er en del af klubbens økonomiske plan - og økonomisk ansvarlighed er et centralt punkt i vision 2017 - så jeg er fuldt ud tilfreds med, hvordan transfervinduet er forløbet, siger Bech.

Han understreger, at Brøndby ikke kan købe sig ud af den dårlige sæsonstart.

- Jeg forstår også, at man kan ønske sig en forstærkning i alle kæder, men nye spillere bruger som regel tre til seks måneder på at blive spillet ind, så vi havde ikke kunnet købe os ud af den dårlige sæsonstart.

- Eksempelvis Magnus Eriksson skal bruge lidt tid, men han har vist 30 kilometer øst herfra (i Malmö FF, red.), at han er en effektiv spiller på det her niveau.

- Vi har kun afgivet Hasani og Hradecky fra vores start-11'er sidste år, mens der er kommet flere nye og trådt ind i den. Derfor er jeg tryg ved, at den kan nå vores målsætning.

- Vi opnåede et enormt stærkt resultat sidste sæson, og jeg mener, at vores trup er en spids stærkere end sidste år, vurderer sportsdirektøren.