Troels Bech vurderer vinduet: Styrket i offensiven

Brøndbys sportsdirektør, Troels Bech, siger, at holdet har fået flere offensive kræfter i transfervinduet

Troels Bech vurderer vinduet: Styrket i offensiven

I de sidste timer af transfer vinduet, fik Ekstra Bladet en kommentar fra Troels Bech (Video: Kristian Hansen)

Brøndby har indledt jagten på medaljer på træningsbanen, men også uden for banen har man forsøgt at styrke sig, inden Superligaen igen begynder.

De blågule bød i januar velkommen til nye offensive kræfter i Kamil Wilczek og David Boysen. Samtidig skrev holdet fra Vestegnen en fireårig kontrakt med angriberen Gustaf Nilsson. Kontrakten træder dog først i kraft til sommer.

Klubben sagde også farvel til Michael Almebäck, Fredrik Semb Berge og Ronnie Schwartz, mens Dario Dumic og Elbasan Rashani begge er blevet udlejet.

Sportsdirektør Troels Bech godkender transfervinduet, som, han mener, har styrket holdets offensiv.

- Vi havde sat os de mål før transfervinduet, at vi ønskede at slanke vores trup en smule og få nye kompetencer ind til vores offensiv.

- Begge dele er vi lykkedes med, men om det så er godkendt eller ej, det afhænger jo helt af resultaterne på banen, siger Troels Bech til klubbens hjemmeside.

Han lægger vægt på kvaliteterne hos de nye offensive kræfter.

- Med tilgangen af David Boysen og Kamil Wilczek har vi fået ekstra fart og fysik i vores offensiv, og det skal vi bruge til at bringe yderligere dynamik til vores offensive spil.

- Nu har vi mulighed for at veksle mellem flere offensive systemer fremadrettet, siger Troels Bech.

Sportsdirektøren ser også frem til, at den svenske angriber Gustaf Nilsson støder til truppen til sommer.

- Vi glæder os over, at en af de absolut mest profilerede og ombejlede unge spillere i svensk fodbold bliver en del af vores trup til sommer.

- Han er høj som en brandstige, men han er usædvanlig adræt og hurtig med fødderne, og han ved, hvor målet står, lyder det.