TV: Her er FCK-episoderne, som Brøndby undrer sig over

Klubben fra Vestegnen forstår ikke, at Daniel Agger skulle straffes og undrer sig over, at FCK-spillere slap for videre tiltale efter derbyet 2. påskedag

Daniel Agger har fået to spilledages karantæne efter sit albuesving mod FCK's Mathias 'Zanka' Jørgensen (Foto: Lars Poulsen)
Daniel Agger har fået to spilledages karantæne efter sit albuesving mod FCK's Mathias 'Zanka' Jørgensen (Foto: Lars Poulsen)

Daniel Agger fik fredag to spilledages karantæne for sit albuesving på FCK's Mathias 'Zanka' Jørgensen, og den afgørelse er de mildt sagt ikke tilfredse med på Vestegnen.

I Brøndby undrer man sig over, at Fodboldens disciplinærinstans i første omgang valgte at tage Daniel Aggers sag op. Og endnu mere over, at en række andre episoder fra derbyet ikke blev behandlet, når nu disciplinærinstansen var i gang.

Se også: TV: Vred Morten Olsen totalt uenig i Agger-dom

I sin redegørelse til DBU peger Brøndby helt konkret på to episoder, som ifølge dem kunne have fortjent nærmere granskning:

  • I første halvleg kastede Mathias ’Zanka’ Jørgensen en bold i ryggen på Martin Ørnskov under et spilstop.
  • Der var en situation i anden halvleg, hvor Thomas Delaney blev nedlagt uden at få frispark, hvorefter han ud fra TV-billederne at dømme liggende sparker ud efter Ferhan Hasani.

Desuden nævner Brøndby, at Christian Nørgaard har en kæmpe bule i panden efter en albue fra Daniel Amartey.

FCK’eren blev ikke straffet med et kort i situationen, som dommer Michael Tykgaard så og derfor ikke kan gøres til genstand for efterfølgende behandling.

Se de tre episoder her og vurdér selv:

I Brøndby kalder man Daniel Agger-situationen medieskabt – forstået på den måde, at der har været enorm fokus på Daniel Aggers person og den pågældende nærkamp under og efter kampen – og henholder sig i øvrigt til, at der blev lagt en internationale linje i opgøret.

Se Aggers albuesving her:

Ekstra Bladet har fredag adskillige gange forsøgt at få en kommentar fra Jens Hjortskov, formand fra Fodboldens disciplinærinstans, men han er foreløbig ikke vendt tilbage på vores henvendelser.

Kendelsen fra Fodboldens disciplinærinstans kan ikke ankes, og Brøndby må derfor undvære sin forsvarsstjerne mod både SønderjyskE og Hobro.

98 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere