TV: Her svarer udskældt Brøndby-ikon igen med genialitet

Johan Elmander viste glimt af fordums styrke, da han med en fremragende aflevering var arkitekten bag Brøndbys drømmestart på Cypern

Johan Elmanders opsigtsvækkende retur til Brøndby har ikke kastet de store succeshistorier af sig.

Den 34-årige svensker, der i sin første tid i Danmark hurtigt gjorde sig til en af Superligaens absolut største profiler, har ikke fundet sit gamle niveau, og kritikken af angriberen har været hård.

Men i torsdagens udekamp mod Omonia i Europa League viste den forhenværende Premier League-mand, at han ikke har glemt, hvordan man præsterer på højeste niveau.

Se også: TV: Brøndby videre efter grotesk drama

Der var ikke engang spillet to minutter på Cypern, da Elmander diskede op med en aflevering af ypperste klasse. Frontløberen viste fornemt overblik og vendte rundt på en tallerken og fandt Teemu Pukki med en halvflugter.

Den farlige finne kvitterede ved at være koldblodig foran mål, og så var Brøndby foran i den cypriotiske hovedstad.

Senere i halvlegen var samme duo så på spil igen, da Brøndby for anden gang i kampen bragte sig foran efter samme opskrift. Elmander brugte denne gang hovedet, da han splittede Omonia-defensiven med aflevering, som gik ned bag værternes forsvar.

Og selv Omonia ved begge scoringer formåede at svare igen og udligne, var det i sidste ende ikke nok, eftersom kampen endte 2-2 og Brøndby er videre på reglen om udebanemål.

Se også: Brøndby-sportsdirektør: Derfor er Frank stadig fredet

Se begge de flotte afleveringer og scoringerne øverst i denne artikel.

15 kommentarer
Vis kommentarer