TV: Vanvittigt drama i Brøndby - se de tvivlsomme kendelser

Dommer Kenn Hansen var i centrum for begivenhederne i 1-1 kampen mellem Brøndby og FC Midtjylland

Der er mange kendelser, som kan diskuteres efter kampen (Foto: Lars Poulsen)
Der er mange kendelser, som kan diskuteres efter kampen (Foto: Lars Poulsen)

Et rødt kort, et ikke dømt straffespark og et mål, der måske var sat ind med armen, var medvirkende til, at topkampen mellem Brøndby og FCM blev en yderst dramatisk affære

Tilskuerne på Brøndby Stadion fik i den grad valuta for pengene i topkampen mellem Brøndby og FC Midtjylland, der havde alle ingredienser et fodboldhjerte kan begære.

En mand, der særligt kom i centrum for begivenhederne, var dommer Kenn Hansen, der utallige gange fik Brøndby-sindene op at koge.

Efter 53 minutter bragte Martin Pusic Ulvene fra Midtjylland foran efter et hjørnespark. Men hjørnesparket skulle slet ikke være dømt, da det var en Midtjylland-mand, der rørte bolden sidst. Og dramatikken blev blot forhøjet, da det unægtelig lignede, at østrigeren havde arm på bolden i feltet. Brøndby-spillerne for over til dommer Kenn Hansen, men lige lidt hjalp det.

Se målet her:

Men den tvivlsomme scoring var blot startskuddet til endnu mere kontroversielle dommerkendelser.

Fire minutter efter dukkede Brøndby-spilleren Ferhan Hasani op ud af det blå i gæsternes felt og fik bolden prikket fra Sylvester Igboun. FCM'eren ramte klodset Hasani på benet, men makedoneren faldt også noget teatralsk i feltet. Kenn Hansens fløjte var dog også tavs til stor frustration fra Brøndby-spillerne.

Døm selv, om der var straffe her:

Få minutter efter gik Johan Elmander ind i en nærkamp med gæsternes Jakob Poulsen. Da bolden var væk, sparkede Johan Elmander hårdt på Poulsen og fik marchordre med en direkte rødt kort. Efter udvisningen fik både Daniel Agger og Jakob Poulsen en advarsel for brok af kampens dommer.

Se situationen her
 

Selv om Brøndby nu var i undertal, lykkedes det dem alligevel at få udlignet ved Ferhan Hasani. Brøndby var tæt på at stjæle sejren kort før tid, da Agger tordnede den forbi FCM-keeperen. Bolden blev dog reddet på stregen af Tim Sparv. Brøndby-træner Thomas Frank mente, at den blev reddet med hånden og brokkede sig til en bortvisning.

Jo, det var en travl dag på kontoret for Kenn Hansen.

34 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere