Tysk keeper bekræfter: Jeg skifter til Brøndby

Brøndby IF henter den tyske keeper Benjamin Bellot i RB Leipzig

Red Bull Leipzig-målmanden Benjamin Bellot. Foto: All Over Press
Red Bull Leipzig-målmanden Benjamin Bellot. Foto: All Over Press

Brøndby IF har endnu ikke præsenteret den tyske målmand Benjamin Bellot, men aftalen er på plads, og han skifter til de blå-gule fra RB Leipzig.

Det bekræfter hovedpersonen selv over for avisen sportbuzzer.de. 26-årige Benjamin Bellot har underskrevet en tre-årig aftale med Brøndby IF, og han forventes allerede at være på træningsbanen, når de blå-gule tager hul på forberedelserne til den kommende sæson på onsdag.

- Leipzig vil altid være min by og mit hjem, men jeg søger en ny udfordring, og jeg kan godt lide København. Kvalifikationen til Europa League starter tidligt, så vi starter allerede træning på onsdag, siger Benjamin Bellot til avisen.

Foto: All Over Press
Foto: All Over Press
 

Han lægger ikke skjul på, at det først og fremmest er Alexander Zorniger, der har lokket ham til Brøndby.

- Han ringede til mig, så jeg fløj dertil og kiggede på klubben og byen. Jeg blev hurtigt sikker i min sag. Træneren ved, hvad jeg kan, siger Benjamin Bellot.

Tyskerens aftale med RB Leipzig stod til at udløbe i juni 2018, men ifølge sportbuzzer.de er kontrakten blevet ophævet, hvorfor Benjamin Bellot skifter på en fri transfer til Brøndby IF.

Tipsbladet.dk har forgæves forsøgt at få en kommentar fra målmandens agent Sebastian Schulze.

Frederik Rønnow skal videre i karrieren og væk fra Brøndby, hvis han skal slå Schmeichel af pinden som førstekeeper på landsholdet. Foto: AP Brøndby Nu giver han forklaringen: Derfor skal jeg væk fra Brøndby

Brøndby Budkrig på vej: Flere klubber meldes interesserede i Brøndby-stjerne

Don Ø. blev for få uger siden 10.000 kroner rigere, fordi en Brøndby-fan dummede sig. Foto: Jens Sørensen/Polfoto. Superligaen Kæmpe bommert før brag: Brøndby-fan overførte 10.000 kroner til Don Ø

Brøndby Brøndby tæt på første sommersalg

90 kommentarer
Vis kommentarer