Tysker sagde nej til Brøndby: Nu forklarer han hvorfor

Den tyske venstre back tror, at han bliver i Werder Bremen frem til sommer

Janes Sternberg har kun prøvet at flytte en gang før og ser det som et stort skridt. Foto: All Over Press
Janes Sternberg har kun prøvet at flytte en gang før og ser det som et stort skridt. Foto: All Over Press

Brøndby IF blev meldt meget interesseret i den tyske venstre back Janek Sternberg fra Werder Bremen, men den 24-årige back kommer ikke til Brøndby i denne omgang. Sådan ser det i hvert fald ikke ud - specielt ikke, nu hvor Sternberg selv fortæller om sine tanker i forhold til et skifte.

Det er ellers blot blevet til to kampe for Werder Bremen i Bundesligaen i denne sæson, og det er ingen udsigt til flere minutter, men venstrebacken går alligevel med stærke overvejelser om at spille sin kontrakt til ende i den tyske klub. En kontrakt, der løber frem til sommer, hvor Sternberg så er fri til at vælge sig en ny arbejdsgiver.

Nu fortæller tyskeren så selv, hvorfor han blandt andet har valgt at takke nej til Brøndby.

- Man ved aldrig, om der kan ske noget til sidst i transfervinduet, men når det handler om at flytte til udlandet, skal det hele bare passe sammen, siger Janek Sternberg til det tyske medie Kreiszeitung.de og indikerer altså, at han ikke syntes, det var rigtigt at tage til Brøndby.

Han tilføjer:

- Jeg har kun en gang tidligere prøvet at flytte: Det var fra Hamborg til Bremen, og det var faktisk et meget stort skridt for mig at tage, siger han.

Ifølge det tyske medie er Brøndby nu helt ude af billedet i forhold til Janek Sternberg, og selv om der er andre udenlandske klubber, der fortsat holder øje med den hurtige venstre back, virker det ikke til, at der kommer til at ske noget med ham før til sommer.

- I øjeblikket forventer jeg ikke at skifte. Jeg må spille et halvt år med U23-holdet, siger han.

24-årige Janek Sternberg foretrækker altså at spille med reserveholdet, hvor det dog også kan blive svært at få spilletid, fordi holdet blot må bruge tre spillere over 23 år.

TV: Husker du, da Holst kom på kassen?

Se også: Dansker er et lægetjek fra Malmø FF

Se også: Manchester United overhaler spanske giganter på pengeliste

Det mægtige fodboldstadion Maracanã er gået fra storhed til fald. Det før så grønne græstæppe er nu ikke-eksisterende. Foto: Guito Moreto / Agência O Globo Sport og Spil Mægtige Maracanã i forfald: Forladt og forsømt

12 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere