Ude i lang tid: Brøndby-profil skal opereres

Der er skidt nyt for Brøndby, som står uden midtbanespiller Josip Radosevic resten af indeværende år

Josip Radosevic skal opereres i skulderen efter sin skade mod Randers FC. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Josip Radosevic skal opereres i skulderen efter sin skade mod Randers FC. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

2019 er et overstået kapital for Brøndbys stærke midtbanespiller Josip Radosevic.

Kroaten blev skadet i opgøret mod Randers FC i søndags, og nu har man så fået klarhed over skaden, der viser, at han må sidde ude i en længere periode.

Brøndby skriver på sin hjemmeside i forbindelse med trupudtagelsen til pokalkampen mod SønderjyskE onsdag aften, at Josip Radosevic ikke ventes at komme i aktion igen i 2019.

- Josip Radosevic er ikke med. Den stærke midtbanespiller gik ud med en skulderskade i søndagens sejr på 5-2 over Randers FC. Nu er skulderen blevet scannet, og det viser sig, at en operation er nødvendig. Det betyder, at vi først forventer at se Radosevic tilbage på banen efter vinterpausen, skriver klubben på sin hjemmeside.

I forvejen er Brøndby for tiden uden Simon Tibbling og Tobias Børkeeiet, der begge er skadede, men der er godt nyt for klubben, for Lasse Vigen Christensen vender tilbage i aktion onsdag mod SønderjyskE, efter han har siddet ude i en periode.

Skaderne til midtbanespillerne kan betyde, at Niels Frederiksen må gå væk fra sin 3-5-2 opstilling, for lige nu er der ikke meget bredde centralt på midtbanen. Omvendt kan det også betyde, at folk som Morten Frendrup får flere chancer. Den nye opstilling har i hvert fald fungeret for BIF, der har vundet alle tre kampe, efter de er skiftet til 3-5-2.

Truppen til mødet med SønderjyskE onsdag aften ser i øvrigt således ud:

Marvin Schwäbe
Michael Tørnes
Anthony Jung
Sigurd Rosted
Andreas Maxsø
Hjörtur Hermannsson
Dominik Kaiser
Samuel Mraz
Hany Mukhtar
Mikael Uhre
Johan Larsson
Kevin Mensah
Jesper Lindstrøm
Morten Frendrup
Kamil Wilczek
Lasse Vigen
Simon Hedlund
Anton Skipper

Det er uvist, hvornår Jacob Friis igen er at finde på sidelinjen for Aab. Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix Superligaen Superliga-træners store sorg: - Tak for støtten
Cykling Aflyser dansk 6-dagesløb
Kevin Conboy fortalte for nylig, hvordan hans politianmeldte svoger havde svindlet ikke alene ham, men også en masse andre mennesker, for millioner. Nu er Kevin Conboy selv politianmeldt i samme sag. Foto: Ernst van Norde. Dansk fodbold Superliga-spiller politianmeldt i svindelsag

27 kommentarer
Vis kommentarer