Udlejet Brøndby-talent: Havde talt med andre klubber

Patrick da Silva er udlejet fra Brøndby til Randers, men var inden skiftet i samtale med andre klubber

Patrick da Silva, da han stadig huserede på Vestegnen. Det næste år bliver tilværelsen anderledes, da det unge back-talent er røget til Randers. (Foto: Lars Poulsen/Polfoto)
Patrick da Silva, da han stadig huserede på Vestegnen. Det næste år bliver tilværelsen anderledes, da det unge back-talent er røget til Randers. (Foto: Lars Poulsen/Polfoto)

Den 20-årige venstre back Patrick Da Silva rykkede sidst i transfervinduet fra Brøndby til Randers på en lejeaftale for resten af året.

Det skete, efter Brøndby købte Jesper Juelsgård i Evian, og så måtte Da Silva søge alternativer for at få spilletid. Det kan han meget vel få i Randers, hvor Erik Marxen er blevet skadet, og lige nu ligner det en kamp mellem Da Silva og Alexander Fischer.

Det bliver formentlig Alexander Fischer, der starter på søndag mod SønderjyskE, fordi Da Silva først i dag, fredag, har sin første træning med sin nye klub.

Troels Bech: Vi kan ikke hive Messi ind af døren

Brøndby-backen blev forsinket af strejke fra Lufthansa, og i går, torsdag, var der fri i Randers, så først nu træner Da Silva. Han forventer derfor heller ikke at starte inde for Randers.

- Du er aldrig sikker på noget, men jeg håber da helt sikkert at spille kampe fra start. Søndag kommer nok for tidligt, men måske i næste uge. Det handler om, at jeg skal gøre det godt til træning og vise, at jeg er klar til at spille, siger Patrick Da Silva til tipsbladet.dk.

Han ser frem til kampen mod Alexander Fischer, hvor Da Silva har nogle ting, der måske giver ham en fordel.

- Fischer er en god spiller, men jeg tror, jeg har en fordel, fordi jeg bruger venstrebenet. Jeg tror heller ikke, hans favoritposition er venstre back. Men jeg synes kun, det er godt med konkurrence. Det skal der være, siger Patrick Da Silva, hvis mål med lejeopholdet er soleklart:

- Det er en mulighed for at få noget spilletid og for at vise mig frem. Jeg skal tilbage på det niveau, der gjorde, at jeg fik fuld spilletid i starten af foråret i Brøndby. Og jeg er et sted, hvor jeg har brug for at spille nu. Det er ikke nok med reserveholdskampe, siger han.

Patrick Da Silva fortæller, at der var andre muligheder i spil, men at Randers til sidst i transfervinduet var meget interesseret, og at det derfor var et naturligt valg at tage til en klub, hvor der er et klokkeklart koncept.

- Det kom faktisk lidt pludseligt. Jeg havde talt lidt med andre klubber, og så ringer Randers efter AaB-kampen (Randers' kamp mod AaB 30. august, red.), fordi Erik Marxen er blevet skadet. Det ville være en god mulighed for mig, tænkte jeg.

Fredag træner Da Silva som sagt første gang, mens han også får en lørdagstræning i benene, inden Randers søndag får besøg af SønderjyskE.

Randers lejer sig til forstærkning i Brøndby

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

De står tilbage og ligner idioter