Uffe Bech også færdig i Brøndby: Jeg er dybt imponeret

Brøndby IF har ikke valgt at udnytte købsoptionen på Uffe Bech, der har været lejet ud til klubben siden slutningen af august

Johan Larsson forlader Brøndby - hvad skal Brøndby gøre nu? Producer: Martin Lorentsen

25-årige Uffe Bech kom tilbage i august til Brøndby IF på en kort lejeaftale, som har udløb efter dette efterår.

Brøndby har tidligere fortalt, at lejeaftalen med Hannover 96 havde en købsoption, men den oplyser klubben fredag, at man ikke har valgt at benytte. Uffe Bech forlader derfor klubben igen til nytår:

- Vi har været rigtig glade for at have Uffe hos os i dette efterår, men han har desværre ikke været til rådighed, siden han udgik efter blot ti minutter af Derby-kampen mod FCK. Vi har ikke en finger at sætte på hans niveau eller indstilling, og i de kampe, han har spillet for os, har vi set det høje tekniske niveau, han har i sig.

Johan Larsson stopper i Brøndby efter fire et halvt år. Det kan du læse her: Foto: Claus Bonnerup Brøndby - 14. dec. 2018 - kl. 10:29 Anfører færdig i Brøndby

- Vi har en sidste kamp tilbage i efterårssæsonen, og her møder vi Vendsyssel på søndag. Før kampen bliver fløjtet i gang på søndag, vil vi derfor give Uffe et pænt farvel foran klubbens fans og ønske ham held og lykke med fremtiden, siger sportsdirektør Troels Bech til klubbens hjemmeside.

Nogle fantastiske mennesker
For Uffe Bechs vedkommende er det kun blevet til syv kampe, ét mål og én enkelt assist i Brøndby-trøjen i et efterår, hvor hans rytme er blevet ødelagt af flere skader. Hovedpersonen selv er dog alligevel glad for det korte ophold på den københavnske vestegn.

- Jeg har været glad for at være i Brøndby gennem de sidste par måneder. Jeg har lært nogle fantastiske mennesker at kende, både hvad angår spillere og tilknyttede folk i klubben. Fansene har taget virkelig godt imod mig, og jeg er dybt imponeret over opbakningen både på hjemmebane og udebane.

- Da jeg lagde mig til at sove dagen før Derby-kampen, havde jeg selvfølgelig set mine sidste seks ugers tid i klubben helt anderledes, men nogle gange er man ikke selv herre over alt her i livet. Jeg ønsker alle i Brøndby IF held og lykke med resten af sæsonen og tror på medaljer i maj, siger Uffe Bech til Brøndby IF's hjemmeside.

Brøndby IF har i dag også kunne fortælle, at Johan Larsson er fortid i klubben. Den historie kan du læse mere om her.

Se også: 12 år gammel strid endelig afgjort

Se også: Storklub i europæisk fiasko: Fik det værst tænkelige resultat

Se også: Smadret af Brøndby-stjerne: Nu spiser han gennem sugerør

37 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere