United-ikon i spil til Brøndby-jobbet

Den tidligere Manchester United- og Tottenham-angriber Teddy Sheringham er i spil til jobbet som cheftræner hos Brøndby IF

Teddy Sheringham kom på måltavlen, da Manchester United slog Bayern München i CL-finalen i 1999. (Foto: AFP)
Teddy Sheringham kom på måltavlen, da Manchester United slog Bayern München i CL-finalen i 1999. (Foto: AFP)

Den danske avis Politiken kunne  for ikke så længe siden melde, at den tidligere Arsenal-midterforsvarer Tony Adams var i spil til jobbet som cheftræner på Vestegnen, men nu melder andet dansk medie, at han ikke er den eneste englænder, der forsøges lokkes til Vestegnen.

Endvidere er John Terry blevet rygtet i forbindelse med jobbet og det er åbenbart godt at have engelsk landsholdsspiller på CV'et, hvis man vil have gode chancer for at få jobbet hos Brøndby.

Se også: Ståle overrasker Brøndby: Spiller helt nyt system

I hvert fald melder mediet tv3sport.dk i hvert fald om, at Brøndby og specielt klubbens ejer, Jan Bech Andersen, har været, og måske stadigvæk er, i dialog med den tidligere United-angriber omkring jobbet som cheftræner på Vestegnen.

Spillerens agent, Barry Nevill, vil dog ikke give nogen kommentar overfor tv3sport.dk.

Se også: Auri har favoritforsvar klar: Pokalkampe er anderledes

For nyligt udtalte Troels Bech, Brøndbys sportsdirektør, følgende til tipsbladet.dk.

- Jeg hellere vil have en træner af gavn end af navn. Det udelukker ikke, at Tony Adams eller John Terry eller alle mulige andre kan være fantastisk dygtige trænere engang, men vi skal ikke være kede af det, hvis vi ender med en træner, hvor folk tænker: ‘Hvem fanden er det?’, hvis bare han passer perfekt til jobbet, forklarede Troels Bech i sin tid.

Teddy Sheringham blev for nyligt fyret som manager hos League Two-mandskabet Stevenage efter ni måneder som cheftræner i klubben, der før fyringen blot havde samlet tre point fra klubbens seneste otte kampe.

Se også: Brøndby-kaptajn: Pokalen redder sæsonen

Se også: Brøndbys nye bomber: Jeg elsker at score mål

Kom tæt på Teddy Sheringham:

22 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere