Vred Schwartz: Det er lort

Ronnie Schwartz var dybt skuffet over den præsentation, som Brøndby IF leverede i 4-1 nederlaget til AaB

Der var lagt op til en tæt affære, da AaB hjemme tog imod Brøndby IF. Sådan kom det dog ikke til at gå. Brøndby løb nemlig ind i en større lussing, hvor man efter en skidt præsentation tabte med hele 4-1. Lukas Spalvis blev dobbelt målscorer, mens både Rasmus Jönsson og Nicolaj Thomsen kom på tavlen, inden Lebogang Phiri nettede for gæsterne.

Se også: Brøndby ydmyget i Aalborg

Efter kampen var skuffelsen da også massiv i Brøndby-truppen. Her var angriber Ronnie Schwartz klar i retorikken omkring kampen, som han ikke mener, at gæsterne kunne være bekendt:

- Der går meget galt for os i dag. Når man leverer sådan en gang lort, så er det også svært. Det var helt ad helvede til i dag, mens det har været en skidt periode på det seneste. At vores fans skal bruge en helt dag på at tage herop, og vi så leverer sådan noget, er helt utilgiveligt. Man ved jo, at når man taber 4-1, er det ikke godt. Det er lort, og nu skal vi hive os selv op, og der er kampe nok. I dag er det dog utilgiveligt. Det må ikke ske, og slet ikke på den måde, det gjorde, siger Ronnie Schwartz til TV3+ efter kampen.

Se også: Thomas Franks stikpille til FCK's fans

Med nederlaget er Brøndby IF blot nummer otte i Alka Superligaen efter ni kampe. Holdet har hentet 11 points.

9 kommentarer
Vis kommentarer