Vrede Brøndby-fans: FCK tager derbyet som gidsel

Uforståelig beslutning af FC København ikke mindst på et tidspunkt, hvor alle skriger på flere tilskuere på stadion, mener Brøndby Support efter gæsterne er tildelt nul billetter til det forestående derby

Selv om Brøndbys fans fortsat overvejede at boykotte forårspremieren i Parken, skorter det ikke på kraftig reaktion over den umiddelbare tildeling af nul billetter til derbyet.

Ekstra Bladet har været i kontakt med næstformanden for Brøndby Support, Sarah Agerklint. Hun henviser til den (lange) erklæring, som fanklubben offentliggjorde onsdag. Herudover ønsker hun ikke at udtale sig.

Konflikten denne gang handler primært om antallet af tildelte billetter - 'kun' 1400 på en aflang endetribune.

- Vi overvejede en boykot, fordi for os er grænsen overskredet, når vi bliver skåret kraftigt i antal billetter og bliver tilbudt fysiske begrænsninger, som hæmmer den vokale og visuelle opbakning - uden en holdbar begrundelse. Det er ikke noget, vi ønsker at støtte op omkring, skriver Brøndby Support.

- FCK har taget det københavnske derby som gidsel i et forsøg på at få medier, rettighedshavere, Divisionsforeningen og andre aktører i dansk fodbold til at presse de gæstende fans til stiltiende at acceptere unødvendigt dårlige vilkår. Ved at forringe forholdene mest muligt for Brøndby-fans, forsøger fck at påtvinge en permanent accept at en fuldstændig uholdbar løsning.

- Det er uforståeligt, at FCK på den måde tager de gæstende fans som gidsler i en tid, hvor alle skriger på flere tilskuere på stadion, mener fanklubben.

53864887.jpg 

Hos FC København Fan Club vil man ikke blande sig.

Jeg har ikke de store kommentarer, for det er en sag mellem klubberne, siger formand Lars Thor til Ekstra Bladet.

- Vil du savne dem?

- For stemningens skyld og helhedsindtrykket af derbyet vil jeg savne dem. Men igen. Det er en sag mellem klubberne. Jeg synes, det er ærgerligt for stemningen og håber, at der kommer en løsning på sigt, siger fanformanden.

Bliv klogere på hele konflikten her, hvor Ekstra Bladets journalist Gisle Thorsen gennemgår baggrunden for billetballaden.

Seneste i tilskuer-krigen: FCK giver Brøndby ny deadline

TV-chef uforstående overfor fan-krig: Jeg er dybt skuffet!

FCK giver igen: Brøndby svarede for sent

TV: Husker du Andrew Hjulsagers gudekasse?

Fan-krig: Brøndby-fans udelukket fra Parken

Efter FCK og Brøndby-fuck up: Er I vanvittige!

Her er sportsstjernernes tatoveringer: Det betyder de vilde tusser

 

93 kommentarer
Vis kommentarer