Wilczek får stor ros inden comeback i Aarhus

Kamil Wilczek er en stor rollemodel for Samuel Mraz, der har imponeret i polakkens fravær de seneste uger

Kamil Wilczek er tilbage for Brøndby mod AGF søndag aften. Foto: Lars Poulsen
Kamil Wilczek er tilbage for Brøndby mod AGF søndag aften. Foto: Lars Poulsen

Brøndbys topscorer og anfører, Kamil Wilczek, har siddet ude i de blågules to seneste kampe mod henholdsvis Silkeborg IF og Esbjerg fB, og i topscorerens fravær har lejesvenden Samuel Mraz grebet chancen.

Mraz har nemlig imponeret i begge kampe, og imod Esbjerg fB scorede han to mål.

Men når Brøndby søndag aften møder AGF, kan slovakken være tilbage på bænken, for Kamil Wilczek er tilbage fra sin karantæne.

Samuel Mraz glæder sig dog på holdets vegne over Kamil Wilczeks comeback og forsikrer også, at han er klar, hvis der er brug for ham.

- De to mål, jeg scorede mod Esbjerg fB, er allerede historie for mig. Det handler om at fortsætte med at arbejde hårdt og score flere mål. Og ja, Kamil er tilbage, men det er ikke vigtigt for mig; det er vigtigt for holdet.

Samuel Mraz har vist klassen i de seneste par kampe for Brøndby. Foto: Lars Poulsen
Samuel Mraz har vist klassen i de seneste par kampe for Brøndby. Foto: Lars Poulsen
 

- Jeg håber altid, at de bedste spillere er klar og kan hjælpe holdet, og hvis træneren mener, jeg er en af dem, der skal spille, så er jeg selvfølgelig klar, siger Samuel Mraz til Brøndbys hjemmeside.

Lærer af ham hver dag
Den 22-årige slovak, der er lejet i italienske Empoli, fortæller samtidig, at Kamil Wilczek er en rollemodel for ham:

- Wilczek er en spiller, jeg lærer af hver dag på og uden for banen. Han er et stort navn og en erfaren spiller, der har gjort det rigtig godt for Brøndby IF, og for mig handler det om at bruge ham til selv at blive en bedre spiller.

- Han er utrolig professionel og arbejder altid stenhårdt. På den måde er han et godt eksempel for mig. Han er holdets topscorer og en vigtig spiller for klubben. Han er 100 procent fokuseret til hver kamp, og det er ikke let at holde fokus og være helt forberedt til alle kampe på den måde, siger Mraz.

Der er kampstart i opgøret mellem AGF og Brøndby IF søndag aften klokken 18.00.

Nicklas Bendtner e rude af FCK-truppen. Foto: Jens Dresling/Polfoto FC København Tiden løber ud: Bendtner ude af FCK-truppen

DBU Pokalen Efter aflysning: Tager pis på Superliga-klub

Bernio Verhagen tæt på exit. Foto: Viborg FF Dansk fodbold Fantast tæt på fyreseddel fra Superliga-bejler

Guldfuglene fra Søhøjlandet (Robert Skov tv og Kasper Dolberg th, red.) har sikret mange millioner til Silkeborg IF. Nogle af de penge skal bruges til januar. Foto: Lars Poulsen Silkeborg IF Superliga-bundprop med millioner i banken

Har Christian Eriksen en fremtid under José Mourinho. Fotomontage: Ritzau Scanpix. Sport og Spil Gør Mourinho Eriksen til vinder eller taber?

Belgien stiller med et skræmmende landshold ved sommerens EM-slutrunde, hvor Danmark blandt andet venter dem i Parken. Foto: Anton Vaganov/Ritzau Scanpix Sport og Spil Stort EM-tjek: Skræmmende modstander venter på Danmark

Sport og Spil Tidligere FCK'er fik mordtrusler efter leopardjagt

6 kommentarer
Vis kommentarer