Annonce:
Annonce:

Zorniger er skuffet over præstationerne fra Pukki og Mukhtar

Hany Mukhtar har ikke scoret i denne sæson, og Teemu Pukki har ikke scoret siden anden spillerunde. Chefen er utilfreds med præstationerne fra de to nøglespillere

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Brøndby IF

Blot fire mål i de seneste seks kampe er det blevet til for Brøndby IF, og det har selvsagt fået de røde lamper til at lyse på cheftræner Alexander Zornigers kontor. Søndag blev det blot til 0-0 hjemme mod AaB, og lige nu er det svært at se, hvor målene skal komme fra.

Angriber Teemu Pukki, der i sidste sæson var nummer to på topscorerlisten, har ikke scoret siden anden spillerunde, og den offensive midtbanespiller Hany Mukhtar har ikke scoret i sæsonen og står kun noteret for den ene assist, han lavede i første runde af Superligaen mod FC Midtjylland.

Og cheftræner Alexander Zorniger er bekymret for formen og præstationerne.

- Jeg er ikke decideret skuffet over spillerne. Men jeg er selvfølgelig skuffet over deres præstationer. Det er de også, siger han i et større interview i dagens Berlingske.

Annonce:

doc6w13cc64bg8zghwahi3.jpg
Alexander Zorniger forklarer, hvorfor de to profiler ikke præsterer lige nu:

- Fordi alle modstanderne har et kæmpe fokus på Hany. De mandsopdækker ham nærmest! Og med hensyn til Pukki, så findes der ingen angribere i Danmark, der er i stand til at score 20 mål i hver sæson. Hvis en spiller har de evner, bliver han straks solgt til en større liga.

- Så vi må bare acceptere, at Teemu - der er en angriber med mange kvaliteter - har brug for de helt rigtige forhold for at slå til. Og han må acceptere, at nogle gange må man arbejde rigtigt hårdt for målene - og det er ikke altid Teemus spillestil, siger Zorniger.

Brøndby ligger i øjeblikket nummer fire i Superligaen med 15 point for ni kampe - det er fire point færre end topholdet FC Nordsjælland. Se Superliga-stillingen her.

Næste opgave for Brøndby-holdet er en udekamp mod Hobro IK.

Strudal om Mukhtars nedtur: Zornigers metoder hæmmer ham:

Annonce:

Mesterstykke sørgede for Brøndby-fuser

Agger: Jeg kunne slet ikke kende Brøndby

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Digital arrogance har skabt et samfund med A- og B-borgere
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
BREAKINGBREAKING
Annonce:
Annonce: