Zorniger giver ikke op trods tørre tæsk

Det var ikke de to udvisninger der ærgrede Alexander Zorniger mest, efter nederlaget til Panathinaikos

Brøndby fik bestemt ikke et godt udgangspunkt i Grækenland. Foto: AP
Brøndby fik bestemt ikke et godt udgangspunkt i Grækenland. Foto: AP
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Brøndby IF

Det blev ikke til den magiske Brøndby-aften, som mange havde håbet på, da de torsdag aften gæstede Panathinaikos i den første playoff-kamp af Europa League.

Danskerne blev allerede i det 50. minut reduceret til ti mand, og de endte med at tabe 0-3. Et resultat der kunne være blevet meget større.

Klubbens tyske træner Alexander Zorniger er dog sikker på, at Brøndby kan vende resultatet, og insisterer derfor på, at kampen ikke er slut.

- 3-0 er bare et resultat, men det er et resultat, der kan være et problem i næste kamp, men det er ikke forbi, fortæller han til Canal 9.

- Det er klart, at det er hårdt lige nu. Det bliver spændende, at se hvordan vi kan håndtere returkampen. men nu skal vi fokusere på søndagens kamp.

Frederik Rønnows røde kort tidligt i anden halvleg vanskeliggjorde kampen mere end det var tilfældet i forvejen, men alligevel var det ikke, hvad der ærgrede ham mest.

- Efter det andet røde kort var det meget svært. Under omstændighederne havde vi situationen under kontrol. Jeg er meget utilfreds med det tredje mål. Det var totalt unødvendigt, forklarer Zorniger, der dog kalder den anden udvisning forkert.

- Det var en forkert beslutning. Reglen er blevet lavet om i år, men dommeren sagde, at han så episoden klart, og at Rønnow ikke gik efter bolden, men det passer ikke.

- Jeg spurgte, om han kendte de nye regler, og det sagde han, at han gjorde.

Brøndby skal altså vinde med minimum tre mål i returkampen på Brøndby Stadion torsdag, hvis de vil have forhåbninger om at gå videre til gruppespillet i Europa League.

Dobbelt rødt til Brøndby: Farvel til gruppespillet

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Støjberg er dansk politiks nye protest-dronning

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind