Zorniger overrasket over særbehandling til FCK

Brøndby-træneren vil have lige ret for alle og har derfor lavet en aftale om, at Christian Nørgaard og Frederik Rønnow kan forlade ligalandsholds-lejren i Abu Dhabi før tid

Den 4. februar åbner sæsonen igen med pokalkampen mellem FC København og Brøndby i Parken. Den 11. februar begynder Superligaen igen, og den 15. februar skal FCK så i kamp mod Atlético Madrid i det første af to opgør i Europa Leagues 1/16-finaler.

Sådan ser programmet ud, og det har fået Brøndbys cheftræner Alexander Zorniger til at undre sig over, at FC København ikke har skullet afgive nogen spillere til ligalandsholdet, der skal en tur til Abu Dhabi fra den 6. til den 16. januar. For nok har Åge Hareide sagt, at han vil give FCK optimale betingelser til at forberede sig til de europæiske kampe, men de kommer jo ikke først.

Så nu har Brøndby lavet en aftale med DBU om, at de to udtagne Brøndby-spillere, Frederik Rønnow og Christian Nørgaard, ikke skal være med ligalandsholdet hele vejen.

- Vi har lavet en aftale om, at de kommer tidligt tilbage, hvilket er en fortjent aftale. Hvis FCK-spillerne kan blive hjemme, må det være samme rettigheder for alle.

- Jeg var lidt overrasket, da jeg hørte, at FCK-spillerne ikke skal af sted på grund af 1/16-finalerne i Europa League. Vi spiller jo pokalkamp mod dem før det, så jeg ville meget gerne have, at alle fik de samme muligheder, siger Alexander Zorniger til Tipsbladet.

Den tyske træner er noget undrende over, at FCK ikke skal have spillere med på ligalandsholdet. Foto: /ritzau/Jens Dresling
Den tyske træner er noget undrende over, at FCK ikke skal have spillere med på ligalandsholdet. Foto: /ritzau/Jens Dresling

Men hvad tænker han om, at Brøndby trods et fornemt efterår alligevel ikke blev 'Herbstmeister'? Hvorfor kræver han flere mål af sine angribere, og hvorfor savner han Lebogang Phiri? Og hvorfor har han stadig gemt holdkortet fra Europa Cup-kampen mod Hibernian for meget længe siden, og hvornår har han tænkt sig at pakke gaven fra skuespilleren Cyron Melville op?

Læs mere: Tipsbladet er på gaden igen, blandt andet med et stort interview med Brøndbys cheftræner Alexander Zorniger, der gør status over efteråret. Køb Ekstra Bladet fredag. Du kan også købe Ekstra Bladet og Tipsbladet HER.

Se også: Medie: Brøndby lurer på landsholds-duo

Se også: Hamrer mål ind i Danmarksserien: Nu jagter Superliga-klub ham

Christian Nørgaard har været blandt efterårets store profiler. Hør, hvem Ekstra bladets Superliga-folk ellers peger på til efterårets hold Sport og Spil Ekstra Bladets julegave: 85 minutter om Superligaen

228 kommentarer
Vis kommentarer