Zorniger skærer igennem: Nye spillere får taleforbud

Simon Tibbling måtte ikke tale med pressen efter sin første træningsdag i Brøndby, og et andet nyindkøb, Lasse Vigen Christensen, har stadig den mundkurv på, som den tyske træner udstyrede ham med efter nederlaget til FC Nordsjælland

BRØNDBY (Ekstra Bladet): Alexander Zorniger er en magtfuld mand på Vestegnen.

Ikke nok med at han bestemmer, hvilke spillere der skal i aktion om søndag. Han afgør tilsyneladende også, hvornår de må udtale sig til pressen.

Efter søndagens 2-3-nederlag i Farum til FC Nordsjælland blev nyindkøbet fra Fulham Lasse Vigen Christensen udstyret med en mundkurv af den tyske træner.

Den tidligere U21-landsholdsanfører, der scorede og spillede en glimrende kamp i det nordsjællandske, var ellers klar til at udtale sig til de fremmødte medier, men fik forbud af tyskeren.

Kraul-tweet

De nye spillere skal koncentrere sig om at falde til, er Alexander Zornigers ræsonnement, og det ramte også svenske Simon Tibbling på hans første arbejdsdag i Brøndby.                          

Ekstra Bladet ville ellers have talt med den nye spiller fra Groningen og havde en aftale om et interview efter første træningsdag, men den blev overrulet af Brøndby-træneren.

Han ønsker, at de nye får ro, og meldingen er, at Lasse Vigen Christensen og Simon Tibbling først i næste uge får fjernet mundkurven og må tale om deres nye liv som Brøndby-spillere.

doc6vxv00r3aexrzae0ivj.jpg
Det er udelukkende Alexander Zorninger, der står bag beslutningen, og en anden Brøndby-spiller måtte - og ville - gerne udtale sig om sine nye holdkammerater.

Christian Nørgaard kender Lasse Vigen Christensen særdeles godt fra mange år på diverse ungdomslandshold, og han er meget tilfreds med nu også at have fået ham som holdkammerat på klubholdet.

- Jeg synes, at vi har fået kvalitet ind. Lasse viste allerede i sin første kamp, hvad han kan bidrage med. Han er ikke kun en god spiller, men også en god fyr, der kommer til at give noget til omklædningsrummet.

- Og nu får vi så en ung, men stadig erfaren spiller mere ind i Tibbling. Vores midtbane ser rigtig stærk ud, og det er godt med konkurrence, så vi bliver holdt skarpe, sagde Nørgaard og glæder sig over, at det gik så godt for Lasse Vigen Christensen i Farum:

- Det var en super debut. På hans vegne er jeg ked af, at han ikke får mere ud af, at han er med i det første mål og scorer det andet, fordi vi smed det.

- Men det er rart for ham at få en god start. Det så ud til, at han faldt hurtigt ind på holdet, og jeg forventer det samme af Tibbling.

doc6vxuysa8nisc8pbk1vk.jpg
Brøndbys næste opgave er Europa League-kvalifikationskampen mod Hajduk Split på torsdag. Den nye svensker er spilleberettiget til det opgør og kan altså få debut i gult.

Om Zorniger vil...

Brøndby tabte på trods af godt spil og masser af chancen til FC Nordsjælland. Se målene fra søndagens kamp her:

Glad for nej til Vestegnen: Åndssvagt at skifte til Brøndby!

Vi hører her ouverturen til en mulig katastrofe

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.