Annonce:
Annonce:

Zorniger skærmede rødt kort-skurken: Sendte ham i omklædningsrummet

Alexander Zorniger tager uheldige Gregor Sikosek i forsvar, men kræver også, at sloveneren tager ved lære af de dumme fejl 

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Brøndby IF

BRØNDBY (Ekstra Bladet): Gregor Sikosek har ikke fået den bedste start i Brøndby efter ankomsten fra Slovenien i vinterpausen.

Udvisningen efter blot fire minutters spil i 0-2 nederlaget til Lyngby var den anden i løbet af foråret. Tilbage i marts blev han udvist mod FC Nordsjælland, da han modtog sit andet gule kort i det opgør.

Udvisningen torsdag mod Lyngby var en regulær nødbremse, da han nedlagde Lasse Fosgaard i fri position mod Brøndby-målet. Brøndby blev reduceret til ti mand, og sloveneren gjorde arbejdsbetingelserne svære for holdkammeraterne.

- Vi skal ikke angribe ham. Han er en ung dreng. Men vi skal fortælle Sikosek, at det ikke er klogt at forsvare sig på sådan en måde, siger Alexander Zorniger, der sendte den unge back direkte i omklædningsrummet efter den bitre udvisning i begyndelsen af kampen, så han undgik journalisternes spørgsmål.

Annonce:

En udvisning, der gjorde det vanskeligt for Brøndby, fordi kampen på mange måder kom til at foregå på Lyngbys præmisser. Gæsterne kunne trække sig lidt tilbage og satse på omstillinger. Et våben, der gjorde ’ondt’ på Brøndby.

- Svenn Crone havde også problemer i starten. Han udviklede sig. Vi kender Gregor Sikosek og ved, hvad der er hans styrker og svagheder. Han skal også udvikle sig. Som professionel fodboldspiller tjener man mange penge. Derfor skal de lære at håndtere situationen som professionel. Det er ikke synd for Gregor. Det var mere synd for holdkammeraterne, tilføjer Alexander Zorniger.

Tyskeren ærgrer sig over, at Brøndby nu står med tre nederlag i træk – mod FCM, FCK og Lyngby.

- Det er ikke dramatisk. Selvfølgelig ville vi gerne have haft mere ud af de kampe. Men når du har nået dit mål efter ni en halv eller ti måned, kan det i perioder være svært at bevare koncentrationen på højeste niveau, vurderer Alexander Zorniger med direkte henvisning til, at Brøndby for et stykke tid siden sikrede sig sølvmedaljerne.

Zorniger ventes at rotere meget med sin trup søndag i udekampen mod SønderjyskE.

Lebogang Phiri, der er startet på bænken de seneste to kampe, kan muligvis vende tilbage til startopstillingen, fordi han har karantæne i pokalfinalen.

Det vil være naturligt, hvis Zorniger sparer flere af sine spillere, som så kan have friske ben til pokalfinalen næste torsdag.

Brøndby i krise: Sammenbrud mod Lyngby

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Præster, pædofili og børneporno
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: