Zorniger: Uhres selvtillid smitter alle

Brøndby har haft en god optakt til sæsonen, og cheftræner Alexander Zorniger er spændt på at se, hvordan holdet står i søndagens kamp mod FC Nordsjælland.

Mikael Uhre under kampen mellem Brøndby IF og Pakhtakor Tashkent i Dubai. Foto: Anders Kjærbye/Ritzau Scanpix
Mikael Uhre under kampen mellem Brøndby IF og Pakhtakor Tashkent i Dubai. Foto: Anders Kjærbye/Ritzau Scanpix

Søndag indleder Brøndby sin forårssæson, når klubben fra den københavnske vestegn gæster FC Nordsjælland på Right to Dream Park.

Brøndby har haft en resultatmæssig god optakt til den sidste halvdel af sæsonen med sejre i fire ud af fem testkampe. Cheftræner Alexander Zorniger glæder sig over det, han har set fra sit hold og er spændt på at se sit holds tilstand i kampen mod FCN.

- Første kamp efter en opstart er altid spændende, da man aldrig er helt sikker på, hvor langt man er som hold. Vi har haft en rigtig god opstart, hvor vi har taget skridt i den rigtige retning som hold. Det skal vi så bringe i spil mod FC Nordsjælland. Kampen mod FC Nordsjælland vil give os en klar indikation af, hvor vi reelt står, siger Zorniger til brondby.com.

Brøndby-bossen fortæller, at Hany Mukhtar muligvis misser søndagskampen mod FCN med en skade i foden, mens det ser bedre ud for svenske Simon Tibbling. Zorniger er dog forstrøstningsfuld, da han har set gode ting fra andre offensivspillere.

- Mikael Uhre har gjort det virkelig godt i opstarten, og han er i sin bedste form, siden han kom til os. Han udstråler masser af selvtillid, og de øvrige spillere har set her i opstarten, at han kan levere varen for os, så der er stor tiltro til ham fra alle, siger Zorniger og skifter fokus til klubbens svenske nyerhvervelse.

- Simon Hedlund er blevet integreret godt i truppen og har haft en fin opstart med os, så vi har en række gode offensive muligheder, nu hvor Kamil ikke må være med i de første to kampe (grundet karantæne, red.). Uanset hvad, så vil vi savne Kamil og hans evne til ikke blot at score mål, men også til at bringe energi og følelser ind i vores spil.

FC Nordsjælland og Brøndby spiller søndag klokken 16. Kampen kan følges på Canal 9.

Selskabet bag Brøndby vil udvide kapitalen
Foto: Jonas Olufson Brøndby Her er problemet med Brøndbys million-plan

Selskabet bag Brøndby vil udvide kapitalen
Foto: Jonas Olufson Brøndby Her er problemet med Brøndbys million-plan Der er grund til at juble i Brøndby, der lægger op til en kapitaludvidelse på 100 millioner kroner. Foto: Jens Dresling Brøndby Brøndby vil rejse kæmpebeløb

OB bør - ligesom Brøndby - spiller sig i Top 6, mener eksperterne. Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix Sport og Spil 'Kommer de ikke med i slutspillet, så er det en skuffelse'

Sport og Spil Her er de billige fund til dit Super-managerhold

9 kommentarer
Vis kommentarer