Zorniger undgår titel-spørgsmål: Jeg har problemer med stemmen

Brøndby-træneren ønsker ikke at tale om muligheden for at vinde både mesterskabet og pokalen i denne sæson

Med tør humor påstår Brøndby-træner Alexander Zorniger, at han pludselig har fået problemer med sin stemme.

Det sker, lige da en journalist vil vide, om Brøndby for første gang siden 2005 kan vinde The Double - både mesterskabet og pokalturneringen.

- Det er ikke et interessant spørgsmål for mig. Jeg har lidt problemer med min stemme, så det er svært at snakke for meget, siger Zorniger.

Tyskeren har lige set sit hold vinde over FC København for tredje gang i træk i denne sæson.

Brøndby står med søndagens 1-0-sejr ude over FCK i kvartfinalen i DBU Pokalen og er også godt placeret i kampen om det danske mesterskab.

Men det er ikke et emne, som Zorniger gider snakke så meget om.

- Det er ikke interessant. Vi er ikke kommet tættere på nogle af vores mål. Vores vigtigste mål er at vinde den næste kamp.

- Der er ingen hold, hverken Bayern München, Barcelona eller Real Madrid, som vinder titler eller pokaler i begyndelsen af året. Så vi må fortsætte og håbe på, at vi ikke får skader eller forkerte kendelser af dommere.

- Det er en utrolig lang sæson, og vi gør det godt, hvis vi bare fokuserer på den næste kamp, og det er mod Lyngby, siger Zorniger.

doc6yq4py0mkjpao0av622.jpg
Zornigers stemme holder dog til at tale videre i fem minutter mere efter sejren i Parken, som åbnede året for Brøndby på fremragende vis.

- Der er ikke så meget at kritisere, når man har vundet tre gange i træk over FCK, siger Zorniger.

- Det var måske vores bedste første halvleg mod FCK i min tid. Og det var mere kedeligt i anden halvleg, hvor jeg ikke var tilfreds med den måde, vi håndterede vores boldbesiddelse på.

- Vi kunne have gjort meget mere ondt på dem, end vi gjorde. Vi blev for passive, og det skal vi have snakket om, siger han.

Zorniger glæder sig over at have en intakt trup efter januars transfervindue, så han kan arbejde videre med sine idéer.

FCK benyttede vinterpausen til at hente Robert Skov i Silkeborg og Viktor Fischer i Mainz.

- Det er en speciel situation for FCK, der er i gang med at bygge et nyt hold op. Der var en grund til, at vi ikke lavede store ændringer i vinterpausen.

- Jeg er tilfreds med udviklingen på vores hold og med præstationen mod FCK. Det var godt at se, at vi fra første fløjt viste, at vi kunne vinde kampen, siger Zorniger.

BIF-fansene i ekstase: Wilczek hamrer kuglen i nettet:

Pukki: Ja, det var for voldsomt

Smæk til FCK: Tre mand dumper fælt

Zorniger bekymret for højreskred: Jeg frygter det sker i Danmark

9 kommentarer
Vis kommentarer