Bum! Brøndby henter tidligere profil

Den tidligere Brøndby-lejesvend Besar Halimi har skrevet under på en to-årige aftale med Brøndby, bekræfter klubben

Besar Halimi er tilbage i Brøndby, men hvad skal klubben fra Vestegnen ellers fokusere på frem mod fredagens deadline? Det diskuterer vi her.

Besar Halimi var lejet i sidste sæson fra Mainz, men klubberne kunne ikke blive enige om at forlænge aftalen. Men nu er det lykkes, og Halimi kan kalde sig Brøndby-spiller i de næste to sæsoner.

Det bekræfter klubben i en pressemeddelelse.

- Han kender vores spillestil og de krav, der bliver stillet til den enkelte spiller og holdet. Derfor kan han træde direkte ind i truppen og være med til at gøre os endnu klarere i vores udtryk og nå de mål, vi i fællesskab stræber efter, lyder det fra sportsdirektør Troels Bech.

 

Også Halimi er glad for returen.

- Jeg har virkelig savnet holdkammeraterne og klubben. Jeg har aldrig haft et så stærkt forhold til en klub eller holdkammerater før, som jeg havde her i Brøndby IF i sidste sæson. Det er en trup og en stab med så mange dygtige og flinke mennesker, så nu glæder jeg mig til at se dem alle igen og gå ud på banen og vinde sammen som hold, siger han.

Se også: Nedtur for Superliga-profil: Nu er anførerbindet også taget fra ham

Joel Kabongo har ikke kun fået march-ordre i denne sæson - han har også fået sit gennembrud, og belgiske Gent ønsker at hente ham. Foto: Tariq Mikkel Khan Brøndby - 30. aug. 2018 - kl. 11:35 Afsløring: Topklub jagter ung Brøndby-komet

Se også: Skriver historie efter stjerne-salg: Million-eksplosion på vej i Brøndby

112 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere