Chanceorgie i Farum – FCV tættere på nedrykning

FC Nordsjælland vadede i målchancer, men nøjedes med en 2-0-sejr, da FC Vestsjælland blev sendt tættere på 1. division

Gudjon Baldvinsson scorede til 1-0 for FC Nordsjælland. (Foto: Lars Poulsen)
Gudjon Baldvinsson scorede til 1-0 for FC Nordsjælland. (Foto: Lars Poulsen)

FC Vestsjælland nærmer sig med raketfart en tur ned i 1. division og endnu et søm i Slagelse-mandskabets kiste blev banket i kisten, da vestsjællænderne tabte 2-0 søndag eftermiddag på Farum Park.

2-0 var faktisk billigt sluppet, for hjemmeholdet vadede i store målchancer, så et fair resultat sagtens kunne have været 5-0 eller 6-0 for den sags skyld.

Se også: Kunne ikke bruges i FCN - sender Viborg på Superliga-kurs

I første halvlegs tillægstid gik den ikke mere for vestsjællænderne, da Joshua John for gud ved hvilken gang rev sig fri og smed et perfekt indlæg ind til Gudjon Baldvinsson, der havde let ved at passerede Thomas Mikkelsen i FCV-buret.

Målet tvang vestsjællænderne en anelse frem, hvilket bare gav endnu mere plads til FCN, som kreerede chance på chance i den vakkelvorne FCV-defensiv.

David Moberg Karlsson scorede til 2-0 midtvejs i anden halvleg, da Jan Kristiansen med et unødvendigt boldtab gav en hurtig omstillingsmulighed til hjemmeholdet. Den slags muligheder fik nordsjællænderne mange flere af kampen ud, og det eneste, Farum-mandskabet kan ærgre sig over oven på de tre point, der strøg ind på kontoen, var den ringe effektivitet foran målet.

Se også: Bullshit-bingo fra ny DBU-boss

FC Vestsjælland kan nu notere sig, at der er kommet sølle et point ind på kontoen i de seneste ni kampe og et ophold i landets næstbedste fodboldrække efter sommerferien synes efterhånden uundgåeligt.

Michael Hansens tropper har otte point op til den rigtige side af nedrykningsstregen og det endda før, OB og Esbjerg har været i aktion i 2. spillerunde.   

2 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere