Chok i FCM: Uden stjernen i seks uger

Lyskeskade driller Pione Sisto så meget, at FCM-profilen er ude i de næste seks uger, oplyser klubben

Pione Sisto er ude i seks uger (Foto: Ernst van Norde)
Pione Sisto er ude i seks uger (Foto: Ernst van Norde)

Pione Sisto var flyvende i hele 2014, men har endnu ikke været i kamp for FC Midtjylland i 2015, og Alka Superligaens førerhold kommer til at undvære profilen i yderligere seks uger.

Det er en lyskeskade, som fortsat driller Sisto, oplyser klubben.

Guldet skal hjem, Glen. Ellers tror Ekstra Bladets Stig Tøfting ikke, at FCM-træneren får en chance mere. Foto: Ernst Van Norde Stig Tøfting - 28. feb. 2015 - kl. 15:02 Tøffes dom: Guld eller goodbye, Glen!

- Han har været til tre forskellige undersøgelser, og konklusionen er, at der er tale om en overbelastning i en sene i lysken, siger FC Midtjyllands fysioterapeut Nicklas Falkesgaard Pedersen til klubbens hjemmeside.

- Det, vi har fået oplyst fra de eksperter, som har kigget på ham, er, at der kommer til at gå seks uger, inden han igen kan spille fodbold.

- I den næste periode skal han stille og roligt i gang med genoptræningen. Vi går forsigtigt frem, så vi undgår tilbagefald.

- Går det, som vi tror og håber, kan han være tilbage på træningsbanen om fem uger, og så skal han lige finde rytmen, inden han igen er aktuel til kampene, siger fysioterapeuten.

Se også: Glem fyring, Brøndby: Her er løsningen

FCM topper ligaen med ni point ned til FC København på andenpladsen, så Herning-holdet har et solidt forspring i tabellen.

Sisto ærgrer sig over at skulle sidde ude lige nu, hvor mesterskabskampen skal afgøres.

- Det er selvfølgelig ærgerligt, for jeg vil gerne spille. Men det tager den tid, det gør. Lyskeskader skal man være påpasselige med, så lige nu handler det om at blive 100 procent klar igen, siger Pione Sisto.

Pione Sisto måtte trække sig skadet ud af træningskamp, og er nu under skarpt opsyn fra sundhedssektoren (Foto: Ernst van Norde) FC Midtjylland - 10. feb. 2015 - kl. 09:56 Åh nej, FCM: Sisto kæmper med skade

- Det er et spændende forår, som jeg gerne vil være en del af. Men holdet har gjort det godt, og det handler om at tage de rigtige beslutninger og ikke forhaste noget, fordi man gerne vil spille.

- Skader er en del af fodbolden, og det er første gang, at jeg er ude med en længerevarende skade, siger Sisto.

Se alle Sistos sæsonmål her:

4 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere