Annonce:
Annonce:

Chok midt i oprykningsfest: Sportsdirektør på vej ud

Ted van Leeuwen er på vej ud af døren i Esbjerg, og måske ryger cheftræneren for oprykkerne med i faldet

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen

ESBJERG (Ekstra Bladet): Øllet og champagnen fløj rundt til alle sider på grønsværen, da Esbjerg fB søndag sikrede sig en hurtig tilbagevenden til Superligaen med 3-0 afklapsningen af Silkeborg i playoff-kampen.

Men det var ikke en festdag for alle i Esbjerg. Klubbens hollandske sportsdirektør, Ted van Leeuwen, holdt sig nemlig usædvanligt meget i baggrunden.

Hverken Ted van Leeuwen eller bestyrelsesformand Kristoffer Kristensen havde lyst til at stille op til interview efter klubbens store triumf.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger skyldes det, at Esbjerg allerede tirsdag holder et bestyrelsesmøde, hvor udfaldet bliver, at Ted van Leeuwen ikke tager med Esbjerg fB i Superligaen efter sommerpausen.

Annonce:

Selv om Esbjergs mission altså lykkedes med at rykke op i Superligaen, så er vurderingen, at man vil gå en anden vej end Ted van Leeuwen. Hollænderen har desuden et ønske om at vende hjem til Holland, hvor Twente lokker med en kontrakt i Æresdivisionen.

Foto: Ole Frederiksen
Foto: Ole Frederiksen
 

Dermed skulle der altså være enighed om at ophæve samarbejdet mellem begge parter.

Det helt store spørgsmål ved tirsdagens bestyrelsesmøde i Esbjerg bliver så, hvad der skal ske med cheftræner John Lammers, der i høj grad er Ted van Leeuwens opfindelse.

Oprykningen er ikke en fredning for John Lammers, men den sportslige succes skader naturligvis ikke for den hollandske cheftræner, der godt var klar over, at Ted van Leeuwens og måske hans egen fremtid på vestkysten er meget usikker.

- Ted er sportsdirektør lige nu, og klubben har brug for en sportsdirektør - også næste sæson. Jeg er cheftræneren, og jeg har lyst til at blive i klubben, også selv om Ted skulle rejse. Jeg håber, han bliver, og jeg har et stort ønske om at træne dette hold i Superligaen.

Annonce:

- Vi har en stor udfordring i klubben, og det er derfor, vi begyndte i starten af sæsonen. Vi har mange talentfulde spillere, og vi kom af med mange ældre spillere. Vi skulle begynde helt forfra igen, og jeg synes, at det gik virkelig hurtigt. I vinterpausen var det okay, og når man ser på de skridt, holdet og spillerne har taget siden vinterpausen, er jeg tilfreds. Vi kan også gøre det i Superligaen. Det bliver forhåbentligt med Ted som sportsdirektør og mig som træner, sagde John Lammers.

Har ikke sovet i nat: Den store finale-skurk bryder tavsheden

Forlod banen sønderknust: Her er VM-dommen over Salah

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Politikerne beholder altid deres løn og privilegier
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: