Chokmelding: Superliga-profil stopper karrieren

Skader og konstante smerter får nu FC Nordsjællands dygtige offensiv-spiller Kasper Lorentzen til at sige stop på allerhøjeste niveau

Dagen efter transfervinduet lukkede i Danmark, kommer der nu noget af en overraskende - og trist - nyhed.

Superliga-profilen Kasper Lorentzen stopper øjeblikkeligt sin aktive karriere som 29-årig.

FC Nordsjælland-spilleren har været meget skadet hidtil - og det er netop de mange skader og konstante smerter, der får ham til at stoppe på allerhøjeste niveau.

Kasper Lorentzen dømt ude resten af sæsonen

- Jeg er faktisk rimelig afklaret omkring beslutningen, men jeg er også hamrende ærgerlig. Jeg trives i klubben, jeg elsker fodbold, og jeg er glad for at stå op hver morgen for tage i klubben, siger Lorentezen til FC Nordsjællands hjemmeside.

Den offensive midtbanespiller tørnede ellers ud for FCN i efteråret - men smerterne kan han mærke konstant, og derfor føler han sig nødsaget til at tage den hårde beslutning.

- Men jeg er træt af ikke at kunne præstere på topniveau, og jeg er træt af at have ondt hver dag. Jeg har ikke kunnet bidrage på højeste niveau i lang tid, og det vil jeg gerne kunne.

Den tidligere Brøndby-spiller kom til FCN i 2012, hvor han var en stor del af det hold, der et halvt år senere hentede klubben det første mesterskab. Hovedpersonen indrømmer da også, at det bliver hårdt med et liv uden fodbold.

Kasper Lorentzen gør comeback efter ni måneder

- Det er svært at forstå, at det nu er slut, og selvom jeg er afklaret, vil der sikkert komme et tidspunkt, hvor der vil opstå et tomrum. Nu skal jeg bruge noget tid på at finde ud af, hvad der skal ske i fremtiden og ikke mindst vænne mig til den nye situation, hvor træning hver dag ikke bliver det vigtigste, fortæller Kasper Lorentzen.

Midtbanespilleren nåede at tørne ud for FCN 54 gange og score 13 mål - desuden nåede han også at spille en enkelt landskamp for det danske landshold.

Seneste nyt

En del gerningsmænd synes at gå fri

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.