Comeback lader vente på sig for FCK'er

Christoffer Remmer mærker store fremskridt, men han har svært ved at sige, hvornår han kan være tilbage på fodboldbanen for FC København

Christoffer Remmer tør ikke sætte dato på comeback (Foto: Jens Dresling)
Christoffer Remmer tør ikke sætte dato på comeback (Foto: Jens Dresling)

FCK's Christoffer Remmer nåede at spille et par kampe i starten af sæsonen, før han røg ind i en slem skade i lysken, der har kostet ham en lang pause på sidelinjen. Den har han arbejdet hårdt på at komme over hele efteråret, og i løbet af vinterpausen har han også forberedt sig så godt som muligt på den opstart, der mandag begyndte for FC Københavns vedkommende.

Kevin Foley i aktion for Wolverhampton. (Foto:AP) FC København FC København henter irsk landsholdsspiller

- Det går fremad, men det er svært at sige, hvornår jeg kan være tilbage for alvor. Jeg havde en god træning (mandag, red.), og jeg var også med på en rigtig god opstartstur her før sæsonen med Brian Riemer og flere, hvor vi fik trænet frem mod sæsonopstarten her i FCK. Men jeg synes, at der er sket store fremskridt, og det er meget positivt. Nu håber jeg bare at fortsætte de gode takter, siger Christoffer Remmer til tipsbladet.dk.

Selvom han nu kan skimte comebacket ude i horisonten, har han svært ved at kunne afgøre præcist, hvornår det kommer.

Thomas Dalgaard - her i Viborg-trøjen - er et emne i norske Viking (Arkivfoto: Rasmus Baaner) Skandinavien Missede Hobro-bomber - jagter Dalgaard i stedet

- Lige nu er jeg bare i en proces, så vi arbejder ikke så meget med deadlines for, hvornår jeg skal nå det og det. Vi arbejder mere med pejlemærker, hvor vi kigger fremad med min skade. Det har vi faktisk gjort lige fra starten, da jeg blev skadet, siger han videre.

Remmer er dog fortrøstningsfuld, da han selv kan mærke stor fremgang i disse uger.

- Vi tester lige så stille for, hvad jeg kan gøre, og jeg kan være med til langt mere i dag, end jeg kunne før ferien og træningsturen. Så det går stærkt fremad, men det er svært at sige, hvornår jeg kan være tilbage, lyder det videre.

Backspilleren kan se frem til stor konkurrence om pladserne, når han vender tilbage. Mandag blev Kevin Foley hentet i Wolverhampton, og ireren gør sig på højrebackpositionen ligesom Remmer. Derudover er Ludwig Augustinsson kommet til, mens klubben allerede råder over Tom Høgli. Desuden har Daniel Amartey også optrådt på højrebacken i løbet af efteråret.

21-årige Christoffer Remmer har spillet 28 kampe for FC København siden debuten i august 2012 mod Esbjerg fB.

Husker I, da Remmer blev afvist af selveste Cristiano Ronaldo?:

0 kommentarer
Vis kommentarer