Cornelius-offer undrer sig efter vanvidstackling

Nicolai Poulsen har tilgivet Andreas Cornelius for søndagens voldsomme tackling, men angriberen burde have lært af fortiden, mener Randers-spilleren

Andreas Cornelius stempler Nicolai Poulsen.
Andreas Cornelius stempler Nicolai Poulsen.

I søndagens superligaopgør mellem Randers og FC København var det småt med de spillemæssige højdepunkter, men alligevel var der dramatik, da FCK's indskiftede Andreas Cornelius efter godt en times spil satte en meget voldsom tackling ind på hjemmeholdets Nicolai Poulsen.

Andreas Cornelius blev selv offer for en grim tackling sidste forår, da Silkeborg IF's Dennis Flinta stemplede FCK-angriberen bagfra, hvilket resulterede i en brækket ankel og fire måneders genoptræning for 'Corner'.

Superligaen Brækkede selv anklen: Cornelius med hovedløs tackling

I Randers har Nicolai Poulsen for længst tilgivet Cornelius for den voldsomme tackling, men Randers-offeret mener, at FCK'eren burde have lært lektien.

- Jeg kender Cornelius fra U-21 landsholdet, og jeg ved, han ikke går på banen for at skade nogen. Han var henne omgående og sige undskyld, og derfor har jeg også tilgivet ham for længst. Men når det er sagt, så kan jeg godt se, tacklingen ser virkelig grim ud på tv, og det er mere held end forstand, at jeg ikke blev alvorligt skadet, siger Nicolai Poulsen til Ekstra Bladet.

- Han var selv udsat for noget af det samme, og han burde nok have lært af Flinta-tacklingen, da det tog hårdt på ham. Men jeg bærer ikke nag, og det er ude af systemet, men det ville nok have været anderledes, hvis jeg i dag lå med en brækket ankel, siger Nicolai Poulsen.

Andreas Cornelius slap med en advarsel for tacklingen mod Nicolai Poulsen.

TV: Gense da Flinta brækkede Cornelius' ankel

86 kommentarer
Vis kommentarer