CV scorer topjob i Superligaen

Carsten V. Jensen bliver ansvarlig for superligaholdet i FC Nordsjælland. Han tiltræder allerede mandag

Carsten V. Jensen er ny sportschef i FC Nordsjælland (Foto: Mogens Flindt)
Carsten V. Jensen er ny sportschef i FC Nordsjælland (Foto: Mogens Flindt)

Den tidligere sportsdirektør i FC København Carsten Vagn Jensen indtræder i FC Nordsjællands sportslige ledelse.

Det skriver klubben på sin hjemmeside.

Han vil sammen med Jan Laursen udgøre klubbens duo af sportschefer. Carsten V. Jensen vil få ansvaret for klubbens superligahold, mens Jan Laursens fokus vil være på talentsektoren.

IFK Göteborg har dansk modstand som et ønske til dagens Europa League-lodtrækning, men man vil ikke møde FCK (Foto: Jens Dresling) Europa League Svensk ønskelodtrækning: Giv os dansk hold, men ikke FCK

- Tanken om at arbejde sidestillet med Jan i en sportslig ledelse med hvert vores fokusområde henholdsvis omkring superligaholdet og akademiet tiltaler mig meget. Det er på mange måder nytænkning, som jeg er sikker på vil gavne os i fremtiden.

- Det har været vigtigt for mig at finde noget markant anderledes end det, jeg tidligere har haft med at gøre og dermed udfordre mig selv på ny.

Det bedste hold nogensinde i skandinavisk klubfodbold? Det mener Ståle Solbakken om holdet fra 2010/2011-sæsonen, der her fejrer det danske mesterskab syv runder før sæsonafslutningen.

Læs Ståles vurdering af sine fire FCK-mandskaber sidst i artiklen. Foto: Jens Dresling/Polfoto Sport og Spil Er FCK på nippet til en ny æra som STORT mesterhold?

- FC Nordsjælland er på alle måder en anden "størrelse", og jeg ser frem til at arbejde med i en klub, hvor en stor del af værdien skabes gennem satsningen på klubbens egne spillere, siger Carsten V. Jensen.

Mandag har Carsten V. Jensen første arbejdsdag i Farum-klubben, når første træning frem mod den kommende superligasæson sparkes i gang.

7 kommentarer
Vis kommentarer