Dalgaard: Tænker ikke over Zohore

Thomas Dalgaard og Kenneth Zohore kan måske snart være at finde i OB-angrebet sammen. Men Thomas Dalgaard har ikke gjort sig nogen særlige tanker om, hvad det kan blive for et makkerskab.

Thomas Dalgaard har ikke skænket sin mulige angrebsmakker i OB-angrebet mange tanker. (Foto: Lars Poulsen)
Thomas Dalgaard har ikke skænket sin mulige angrebsmakker i OB-angrebet mange tanker. (Foto: Lars Poulsen)

Ove Pedersen, OB-træner, kan måske sætte et stort og målfarligt angreb op, når OB den 7. april møder FC Vestsjælland hjemme i Odense. Hvis OB-træneren vælger at stille op i en 4-4-2, kan det nemlig blive med de to nye angribere, Kenneth Zohore og Thomas Dalgaard.

Dalgaard er i OB på en lejeaftale, mens Kenneth Zohore har fået en kontrakt, der gælder frem til sommer. Med Emil Larsen og Rasmus Falk til at servicere fra kanterne, kan det måske blive en sjov kamp for de to angribere, der har en god næse for, hvor målet står.

Se også: OB-profil undrer sig: En mistænkelig mærkelig kamp

Thomas Dalgaard er blevet sin skulderskade kvit, og han startede inde i OBs nederlag hjemme mod Esbjerg, mens Kenneth Zohore var skadet. Men hvad vil det betyde, hvis de to spiller fremme? Thomas Dalgaard er selv lidt i tvivl.

- Det er faktisk ikke noget, jeg har tænkt sådan helt vildt over. Vi kan jo også spille med én på toppen i stedet for to, men det er da lidt spændende at tænke på. Vi er to store drenge, der jo gerne skal lave nogle mål. Men det er ikke sådan, at jeg går hele ugen og tænker over det. Det er nok mere omverdenen, der gerne vil lege med de tanker, siger Thomas Dalgaard til tipsbladet.dk.

Angriberen er lejet i Heerenveen og fik sin startdebut mod Esbjerg. Han håber på at kunne lave nogle mål i foråret, og så må man se, hvad der kommer til at ske. Dalgaard ved nemlig ikke, om han skal retur til Heerenveen, om den kommende OB-træner Kent Nielsen er interesseret i at beholde Dalgaard, eller om han skal til en tredje klub, når lejeaftalen udløber.

Se også: Svensk danskerklub henter OB-skuffelse

- For mig handler det alene om at gøre det godt. Selvfølgelig vil jeg gerne lave nogle mål, og kan jeg lave fem i stedet for nul, står jeg også bedre. Men jeg kan ikke gøre så meget andet end at nyde at spille fodbold, og det er også værd at huske på at nyde det. Jeg bliver jo også ældre, og jeg kan godt mærke, at jeg tænker mere og mere over, at det snart går den anden vej for mig. Jeg håber selvfølgelig stadig på at have en fire-fem gode år i mig, siger Thomas Dalgaard.

Den 30-årige tidligere Viborg- og Randers-angriber, der blev topscorer i sidste sæsons Superliga, fortæller, at han er ærgerlig over den landskampspause, der gør, at han ikke skal spille i weekenden.

- Pausen kommer på et uheldigt tidspunkt. Jeg ville hellere bare have spillet nogle kampe, efter jeg spillede en hel kamp sidst. Jeg har måske et lille hængeparti efter min skade, så måske er det godt nok at få trænet igennem.

Se også: Lyngvilds vikinge-drøm: Klæder OB-spillere af

- Men jeg har bare savnet at spille betydningsfulde kampe. Godt nok fik jeg en 10-11 indhop i Heerenveen, men jeg startede ikke inde. Her kan jeg godt mærke, at jeg er en større del af holdet, og det er rart, siger Thomas Dalgaard.

2 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere