Dame N'Doye færdig i FCK

Klubben og N'Doye har ikke kunnet blive enige om en ny aftale

- Selvfølgelig vil jeg gerne blive i FCK, lød det fra Dame N'Doye efter han forlod banen som matchvinder i opgøret mod FCN. FCK og N'Doye har dog ikke kunnet nå til enighed om en kontraktforlængelse. Video: Discovery Networks Danmark.

FC Københavns og Dame N'Doyes veje skilles nok en gang.

Det er en kendsgerning, efter klub og spiller ikke kan blive enige om en ny aftale.

Det skriver klubben på deres hjemmeside.

35-årige N'Doye har i sine to perioder for Løverne nydt stor succes, blandt andet som en del af Champions League-mandskabet, der spillede 1-1 med selveste FC Barcelona i 2010.

- N'Doye er uden tvivl den bedste angriber i klubbens og Superligaens historie, og han skriver sig ind i historiebøgerne som en af de største i FCK nogensinde. Det kan der ikke være to meninger om, fortæller Ståle Solbakken til klubbens hjemmeside.

Klubben udtrykker desuden, at de gerne havde set en forlængelse ske, ligesom de ønsker angriberen alt det bedste for fremtiden.

Skal se på angrebet
De skriver videre, at der skal ses nærmere på, hvordan angrebskonstellationen skal fungere fremover.

Tilbage i klubben er angriberne Jonas Wind, Michael Santos og Mikkel Kaufmann, mens også Mohamed Daramy har spillet helt fremme denne sæson. Også Viktor Fischer har været brugt i en angriber-rolle.

Dame N'Doye kom til FCK første gang ved årsskiftet i 2009, da han skiftede fra græske OFI Kreta.

Efter tre og et halvt år i hovedstadsklubben fortsatte senegaleserens eventyr til den russiske storklub Lokomotiv Moskva, for siden at tage til Hull, Trabzonspor, Sunderland og så tilbage til København i 2018.

I alt er det blevet til 217 kampe og 118 mål for klubben for den store angriber.

Den sidste var i søndags, da han var med i sølvmedalje-kampen mod FC Nordsjælland. En kamp, hvor N'Doye gjorde, hvad han gør bedst, da han scorede kampens afgørende mål og sikrede medaljerne.

Se også: Alarm afblæst: Sølvet er hjemme

Se også: Kører straffesag mod FIFA's præsident

Se også: FCK-boss lander kæmpe-job

362 kommentarer
Vis kommentarer