Dansk interesse for Tippeliga-profil

En dansk klub viser konkret interesse for Vikings højreback Kristoffer Hauger. Klubben er i første omgang blevet afvist

SønderjyskE er et godt bud på klubben, der jagter Kristoffer Hauger i Tippeligaen (Foto: Cicilie S. Andersen)
SønderjyskE er et godt bud på klubben, der jagter Kristoffer Hauger i Tippeligaen (Foto: Cicilie S. Andersen)

Transfervinduet nærmer sig lukketid, og det betyder, at de danske klubber efterhånden skal til at have truppen på plads til det kommende halve år. Og flere steder er der stadig arbejde at gøre for sportsdirektørene.

Det har i den forbindelse bragt en af disse til Norge - nærmere bestemt Stavanger. Her løber det 21-årige højreback-talent Kristoffer Hauger rundt og er fast mand for Viking, der aktuelt er på tredjepladsen i Tippeligaen. Ifølge Aftenbladet er tre klubber interesseret i Hauger - Vålerenga, en hollandsk klub og en dansk klub.

Se også: Medie: Emil Larsen i engelsk søgelys

Avisen skriver, at det rent faktisk er den danske klub, der har vist størst interesse og er villig til at betale i omegnen af 2-3 millioner norske kroner for Kristoffer Hauger, men Viking har i første omgang afvist alle tilnærmelser. Hauger har imidlertid under et halvt år tilbage af sin kontrakt med klubben, så der er næppe tvivl om, at Viking er åbne for tilbud.

Historien melder ikke noget om, hvilken dansk klub der har Kristoffer Hauger på blokken. Det er imidlertid ikke nogen hemmelighed, at SønderjyskE i hvert fald er på udkig efter en ny højreback.

1 kommentar
Vis kommentarer