Dansk U21-profil er klar til Superliga-skifte

Den danske U21-landsholdsanfører Lasse Vigen Christensen håber at blive lejet ud til en dansk klub i løbet af januars transfervindue

Lasse Vigen Christensen mangler spilletid i Fulham, og den kan måske findes i Superligaen. Foto: All Over Press
Lasse Vigen Christensen mangler spilletid i Fulham, og den kan måske findes i Superligaen. Foto: All Over Press

Anføreren for det danske U21-landshold, Lasse Vigen Christensen, er havnet i en uholdbar situation i Championship-klubben Fulham FC. Fra at være stamspiller er den 22-årige midtbanespiller røget ud i kulden, og i denne sæson står han blot noteret for 49 minutters spilletid i ligaen samt tre kampe i EFL Cuppen. Det gavner selvsagt ikke hans udvikling.

Derfor skal der ske noget i det igangværende transfervindue, og Lasse Vigen Christensen er sammen med sin agent gået i dialog med Fulham FC om, hvordan man løser situationen, således danskeren kan komme til en ny klub.

- Vi er selvfølgelig opmærksomme på Lasses situation, og klubben er jo heller ikke tilfreds med tingene, som de er nu. Derfor er vi i dialog med Fulham og andre klubber, og Fulham er i dialog med andre klubber. Lasse skal lejes ud, så han kan få noget spilletid. Når han ikke har spillet mere, end tilfældet er, er det ikke realistisk med et salg på nuværende tidspunkt, siger Vigens agent, Gulli Tomasson, til tipsbladet.dk.

Lasse Vigen Christensen har en fortid som ungdomsspiller i Esbjerg fB og FC Midtjylland, men allerede i 2012 smuttede han til Fulham. Nu peger pilen tilbage mod Danmark.

- Der er flere, der viser interesse. Fulham har afvist et par bud fra engelske klubber, og det vil måske være meget godt for Lasse at komme væk fra England. Superligaen er meget interessant på nuværende tidspunkt. Det vil være godt for Lasse at komme hjem til Danmark et halvt år, siger agenten og tilføjer:

- Der er interesse fra Superligaen, men økonomien spiller også en rolle, og den kan være vanskelig for en klub i Danmark. Lige nu er vilkårene svære, men det kan ændre sig i løbet af transfervinduet. Derfor tror jeg heller ikke, at han får en aftale på plads med en Superliga-klub før sidst i vinduet, hvis det altså bliver det.

Er en klub i Superligaen førsteprioritet?

- Ja, det vil jeg sige. Lasse vil rigtig gerne hjem.

Hvorfor er han røget af holdet i Fulham?

- Det er vilkårene i England. Fulham jagter jo som alle andre den lottokupon, det er at spille Premier League, og nu hvor det er mislykkedes i to forsøg, er ejerne trådt til og har smidt en masse penge. Det har betydet, at der er kommet ny træner og 14 nye spillere. Og så må vi også bare sige, at de andre har gjort det godt, lyder det fra Gulli Tomasson.

Lasse Vigen Christensen har kontrakt med Fulham FC, der er nummer 10 i Championship, frem til sommeren 2018. Han var for halvandet år siden et varmt emne i flere Premier League-klubber, men en skade gjorde, at det aldrig for alvor blev konkret.

Se også: Flere danske klubber er ude efter norsk Brøndby-emne

Se også: Syrligt angreb fra vennen: Det er et sygt udsagn!

Se også: Det store overblik: Sådan står din Superliga-klub

4 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere