Dansker ligesom Messi og Ronaldo

Mikkel Damsgaards kongekasse til 2-0 vil få nogen til at tænke på Messi og Ronaldo, men han tænkte mere på de to stjerner i sin store afbrænder forinden

Highlights: Damsgaard-drømmescoring i FCN-opvisning.

Mikkel Damsgaard kronede sejren mod Randers af med et mål, som leder tankerne hen på de store stjerner i Europa.

Inden da bragede han en kæmpe chance på overliggeren fra to meters afstand, og det er i højere grad her, at Damsgaard tænker på Europas største chancer.

- Jeg er forbløffet over mig selv, det er en kæmpe chance, jeg brænder og det må bare ikke ske. Men jeg har også set Messi og Ronaldo brænde store chancer, og hvis de kan, så kan jeg også godt, selvom man ikke må gøre det for meget, siger målscorer Mikkel Damsgaard.

Mikkel Damsgaard spillede en formidabel kamp mod Randers trods en misbrugt kæmpe-chance. Foto: Lars Møller/Ritzau Scanpix
Mikkel Damsgaard spillede en formidabel kamp mod Randers trods en misbrugt kæmpe-chance. Foto: Lars Møller/Ritzau Scanpix

U21-landsholdsspilleren spillede en pragtkamp udover den store afbrænder, og drømmemålet til 2-0 kan også ses som en trods reaktion.

- Jeg skyldte et mål efter den første, men jeg tænker ikke så meget, da jeg skyder. Rygaard råber, at jeg skal skyde og så ryger den afsted. Jeg har trænet det spark rigtigt meget, og så er det rigtigt fedt, at den går ind.

Det var første gang Damsgaard og holdkammeraterne går fra banen med en sejr i over en måned. Den manglende sejrsfølelse havde sat sig i spillerne i den netop overståede landsholdspause.

- Vi har allesammen rigtigt gerne ville spille igen, og vi ved godt, at vi ikke har præsteret vores bedste. Vi jagter top seks og derfor var det rigtigt vigtigt, at alle var klar i dag.

Der er ikke noget at sige til, hvis Inter-stjerne Lautaro Martínez lytter til sin træners råd om at dyrke sex. Argentineren er nemlig sammen med skønheden Agustina Gandolfo. Privatfoto Intl. fodbold Frækt sex-råd til stjerner: Kun korte knald

Bale blev drillet under fredagens Real Madrid-træning. Screenshot Spansk fodbold Fanget på tv: Mobber stjernen

Randers fik stryg af FC Nordsjælland fredag aften. Foto: Lars Møller/Ritzau Scanpix Superligaen Knækket af kongekasse

1 af 13 Randers fik stryg af FC Nordsjælland fredag aften. Foto: Lars Møller/Ritzau Scanpix
2 af 13 Vito Hammershøy-Mistrati, Randers FC og Magnus Kofod Andersen, FC Nordsjælland i nærkamp i Superliga opgøret på Right to Dream Park i Farum mellem FC Nordsjælland og Randers FC fredag den 22. november 2019. (Foto: Lars Møller/Scanpix 2019)
3 af 13 Vito Hammershøy-Mistrati, Randers FC og Magnus Kofod Andersen, FC Nordsjælland i nærkamp i Superliga opgøret på Right to Dream Park i Farum mellem FC Nordsjælland og Randers FC fredag den 22. november 2019. (Foto: Lars Møller/Scanpix 2019)
4 af 13 Mohammed Kudus, FC Nordsjælland og Simon Piesinger, Randers FC i nærkamp i Superliga opgøret på Right to Dream Park i Farum mellem FC Nordsjælland og Randers FC fredag den 22. november 2019. (Foto: Lars Møller/Scanpix 2019)
5 af 13 Mohammed Kudus, FC Nordsjælland har scoret til 1-0 i Superliga opgøret på Right to Dream Park i Farum mellem FC Nordsjælland og Randers FC fredag den 22. november 2019. (Foto: Lars Møller/Scanpix 2019)
6 af 13 Johnny Thomsen, Randers FC, Kevin Conboy, Randers FC og Ulrik Yttergård Jenssen, FC Nordsjælland i nærkamp i Superliga opgøret på Right to Dream Park i Farum mellem FC Nordsjælland og Randers FC fredag den 22. november 2019. (Foto: Lars Møller/Scanpix 2019)
7 af 13 Isaac Atanga, FC Nordsjælland har scoret til 3-0 i Superliga opgøret på Right to Dream Park i Farum mellem FC Nordsjælland og Randers FC fredag den 22. november 2019. (Foto: Lars Møller/Scanpix 2019)
8 af 13 Mikkel Damsgaard, FC Nordsjælland har scoret til 2-0 i Superliga opgøret på Right to Dream Park i Farum mellem FC Nordsjælland og Randers FC fredag den 22. november 2019. (Foto: Lars Møller/Scanpix 2019)
9 af 13 Superliga fodbold mellem FC Nordsjælland og Randers FC på Right to Dream Park i Farum, fredag den 22. november 2019. (Foto: Lars Møller/Ritzau Scanpix 2019)
10 af 13 Superliga fodbold mellem FC Nordsjælland og Randers FC på Right to Dream Park i Farum, fredag den 22. november 2019. (Foto: Lars Møller/Ritzau Scanpix 2019)
11 af 13 Marvin Egho, Randers FC, Erik Marxen, Randers FC og Abdul Mumin, FC Nordsjælland i nærkamp i Superliga opgøret på Right to Dream Park i Farum mellem FC Nordsjælland og Randers FC fredag den 22. november 2019. (Foto: Lars Møller/Scanpix 2019)
12 af 13 Superliga fodbold mellem FC Nordsjælland og Randers FC på Right to Dream Park i Farum, fredag den 22. november 2019. (Foto: Lars Møller/Ritzau Scanpix 2019)
13 af 13 Mikkel Damsgaard, FC Nordsjælland har scoret til 2-0 i Superliga opgøret på Right to Dream Park i Farum mellem FC Nordsjælland og Randers FC fredag den 22. november 2019. (Foto: Lars Møller/Scanpix 2019)
8 kommentarer
Vis kommentarer