De kan blive månedens spiller i Superligaen

Erik Sviatchenko, Ludwig Augustinsson og Nicolai Jørgensen er de tre nominerede til prisen som den bedste spiller i Superligaen i marts

Nicolai Jørgensen er en af tre nominerede til at blive kåret til månedens Superliga-spiller i marts. (Foto: Lars Poulsen
Nicolai Jørgensen er en af tre nominerede til at blive kåret til månedens Superliga-spiller i marts. (Foto: Lars Poulsen

Tre spillere er i feltet om at blive månedens Superliga-spiller i marts. Erik Sviatchenko, Ludwig Augustinsson og Nicolai Jørgensen er de tre navne, som duellerer om prisen som den bedste spiller i den forgangne måned.

FC Midtjyllands Sviatchenko har i foråret for alvor sat skub i sin udvikling efter at have døjet med skader i efteråret og har i marts fået fuld spilletid i klubbens fire kampe i Superligaen, hvor det er endt med tre sejre og et enkelt uafgjort resultat.

Senest fik han debut på det danske A-landshold, hvor han både spillede mod USA og Frankrig.

Ludwig Augustinsson har også imponeret for FC København efter skiftet fra IFK Göteborg, og Nicolai Jørgensen har scoret to mål i løbet af FCK's fire kampe i marts.

FC Midtjylland topper Superligaen med 11 point ned til FC København med 11 runder tilbage af Superligaen. Erik Sviatchenko har spillet 10 kampe, mens Ludwig Augustinsson og Nicolai Jørgensen har spillet henholdsvis fem og 20 kampe.

Nicolai Jørgensen har været en afgørende faktor forFCK med flere vigtige mål i marts. Se hans træffer på hovedstød i sejren over Brøndby her:

15 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere