De pinligste afbrændere: Brøndby-angriber med den værste?

Ingen sæson-afslutning uden en kavalkade af de største afbrænder i Superligaen. Stem på det største kiks af alle i bunden af artiklen

Superligaen har igen beriget os med en masse oplevelser i denne sæson. Fantastiske mål, store overraskelser, skandaler og en masse høj-intense kampe.

Vi har klappet over flotte mål og fantastiske redninger, måbet over svinestreger og skraldgrinet over de største afbrændere. Og dem har der været en del af.

Brøndbys angriber Teemu Pukki stod bag en af de pinligste missere i starten af denne sæson.

Finnen, der startede stærkt med fem scoringer i de første syv runder, gik helt ned i foråret rent scoringsmæssigt, hvor det kun blev til sølle to kasser i 15 Superliga-kampe. Alt i alt garnede den vævre angriber ni gange i hele sæsonen, men Pukki burde have scoret et tocifret antal mål.

Den tidligere Schalke 04-spiller brændte nemlig en vanvittig dobbelt-chance i 1-0-hjemmesejren mod SønderjyskE i august. Først fik han reddet sit hovedstøds-forsøg fra tre meters afstand -  og på returen var finnen endnu engang uskarp, da han på helt uforståelig vis sparkede bolden på underkanten af overliggeren.

Pukki med stor afbrænder. Er det sæsonens største? (Foto: Jens Dresling)
Pukki med stor afbrænder. Er det sæsonens største? (Foto: Jens Dresling)
 

Kuglen dansede herefter på mållinjen, før SønderjyskE-defensiven til sidst fik sparket den ud af farezonen.

Men Pukki er bestemt ikke den eneste, der har fejlet stort foran kassen.

Viborg FF's kroatiske angriber Ane Rukavina havde alletiders mulighed for at chokere Parken i efterårssæsonen, da han endte i en direkte duel med Stephan Andersen. Men den langlemmede spiller dummede sig gevaldigt, da han på komisk vis faldt over sin egne ben og forærede bolden til FCK-målmanden.

Se de udvalgte afbrændere i videoen øverst i artiklen - og afgiv din stemme herunder:

1 af 2 
2 af 2 
10 kommentarer
Vis kommentarer