Decideret håbløst: Raser over karantæne-kaos

Gule kort betyder, AGF må undvære to spillere, Viborg én, når nedryknings-playoff indledes næste weekend

AARHUS (Ekstra Bladet): Viborg og AGF gør fælles front mod karantæne-strukturen inden nedryknings-playoff.

Efter de to klubber søndag tog hinanden i hånden ind til liv-eller-død kampene om nedrykning, så står det nemlig klart, at begge hold bliver ramt af vigtige karantæner inden den første playoff kamp.

Martin Spelmann og Elmar Bjarnason fik advarsler, der udløser karantæne mod Esbjerg, Viborgs Søren Frederiksen må sidde over mod AC Horsens, mens Erik Moberg lige akkurat undslap efter sin advarsel.

- Jeg synes, det er noget, der skal kigges på.

- Klubber, der har en chance for at redde sig fra nedryknings-playoff helt til sidst, kan få en ulempe, når der skal spilles til sidste chance.

- Der er jo ingen tvivl om, at både AC Horsens og Esbjerg lader mange sidde ud i den sidste kamp, siger Viborg-træner Johnny Mølby og kommer med et forslag.

- Jeg synes, de karantæne-regler skal nulstilles efter i dag. Når nedrykningsspillet er afviklet, mener Viborg-træneren.

Esbjerg har kendt sin situation, siden Randers FC slog OB 4-0 23. april.

Derfor kunne Georgios Katsikas trække en advarsel mod Randers FC sidste runde, der betyder, at han afsoner karantæne mandag aften.

Til gengæld er han klar til playoff-kampene.

- Det er decideret håbløst, at kampe, hvor klubberne kæmper for eksistensen, bliver ramt af den slags. Det burde nulstilles langt tidligere end runde 37-38, og det er en præmis, vi bliver nødt til at få gjort noget ved til kommende sæsoner, siger AGF-træner Glen Riddersholm.

TV: Dét sagde Glen Riddersholm til spillerne i omklædningsrummet:

Viborg-anfører: Redning havde været et mirakel

Silkeborg reddet! Stortalent scorer gylden kassen

I krig om redningskrans: Superliga-stjerner kæmper for millioner

Husker du Mini-Ronaldinho: Her er hans utrolige historie