Delaney: Jeg er klar, hvis Morten ringer

Kampens bedste FCK'er er klar, hvis landstræneren efterudtager ham til de kommende skæbnekampe mod Sverige

Thomas Delaney i nærkamp med Brøndbys, Johan Elmander. Kampen mellem de to sluttede 0-0. (Foto: Lars Poulsen / Polfoto)
Thomas Delaney i nærkamp med Brøndbys, Johan Elmander. Kampen mellem de to sluttede 0-0. (Foto: Lars Poulsen / Polfoto)

FCK's midtbane blev til søndag aftens derby mod Brøndby bemandet af Daniel Amartey og Thomas Delaney. De havde forvist den nyligt landholdsudtagede William Kvist til en plads på bænken, og han kom først på banen med ti minutter igen.

Kampen blev præget af intense nærkampe og hårde taklinger. Thomas Delaney gjorde en god figur, og han var med sine afgørende taklinger FCK'ernes bedste.

Nu håber den unge midtbanemotor, at han oven på sin præstation er blandt de spillere, som Morten Olsen efterudtager til EM-kvalifikationskampene mod Sverige 14. og 17. november.

- Jeg håber det (at jeg bliver udtaget red.), for jeg synes, at jeg er inde i en god periode. Og det var vigtigt at bevise over for mig selv, at jeg kunne spille en god kamp, oven på den skuffelse, som jeg må sige det er, ikke at blive udtaget, siger Thomas Delaney til Ekstra Bladet.

Dårlig dag for landsholdet: Endnu et afbud lurer

Accepterer Mortens valg
Selv om Thomas Delaney ser ud til at have vundet kampen om startpladsen i FCK, må han acceptere, at han på landsholdet stadig er efter sin holdkammerat William Kvist.

- Kvist er dygtig, og han har været med i lang tid, så jeg kan godt forstå det. En af grundene til, at jeg ikke er med, er måske, at jeg ikke er så etableret, og det må jeg så acceptere, siger Thomas Delaney til Ekstra Bladet.

Der blev en åben plads på midtbanen, da Leon Andreasen i dag meldte afbud, på grund af en skade, og det er måske åbningen, der sender Thomas Delaney ind i landsholdsvarmen.

Efter kniv-ulykke: Olsens kanin opgiver ikke Sverige-kamp

Og den unge FCK'er skal ikke bruge mange sekunder på tænke over svaret, hvis landstræneren ringer.

- Ringer han, er han klar, siger han til Ekstra Bladet.

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.