Den gave havde de ikke set komme

En japansk AaB-fan har sendt slikposer til den nordjyske klub. Nu betaler klubben og fansene tilbage

Highlights: AaB seneste kamp blev uafgjort mod Brøndby. Video: Discovery

Der er nok ikke mange AaB-fans som Touko Hirano.

Hun er nemlig fra Japan og samtidig fan af Aalborgs drenge.

Grundet coronapandemien er det ikke ligefrem nemt at komme fra øst-Asien til Nordens Paris, og derfor har Touko gjort indtryk på anden vis.

Foto: aabsport.dk
Foto: aabsport.dk
 

Hun har nemlig sendt klubben små poser med chokolader i til spillere og ansatte.

- Vi kender godt Touko, men har ikke hørt fra hende i nogle år, så det var en glædelig overraskelse, at der lige dukkede sådan en kasse op, siger AaBs marketingchef, Martin Stigaard Skammelsen, til Ekstra Bladet.

'Mit hjerte er altid med AaB, selv hvis jeg ikke står op klokken to om natten for at se kamp', skriver hun blandt andet i et brev, hun har sendt med i pakken.

Artiklen fortsætter under opslaget ...

Jores Okore er tæt på et skifte til udlandet. (arkivfoto) Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix AaB Grønt lys til transfer

Gestussen bliver gengældt

Opslaget gjorde stort indtryk på klubbens officielle fanklub.

- Det er da smigrende, at der er nogen, der tænker på AaB, når de har så langt til at kunne se en kamp, siger formanden for Aalborg Support Club, Rasmus Fihl, til Ekstra Bladet.

Foto: aabsport.dk
Foto: aabsport.dk
 

De startede en indsamling for at kunne sende AaB-merchandise tilbage til Touko Hirano i Japan.

Indsamlingen nåede på få timer målet på 2500 kroner, men Touko får mere med i pakken. AaB har nemlig valgt at smide en trøje båret af en AaB-spiller oveni.

Brøndbys fans var talstærkt til stede ved KMD Cup i Aarhus i 2019, hvor størstedelen opførte sig eksemplarisk. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix Brøndby To år efter ballade: Brøndby-fans risikerer fængsel

Vejle Boldklub har flere lysende talenter på vej, der går mod et gennembrud på førsteholdet. Foto: Vejle Boldklub Vejle Boldklub De skal redde Vejles fremtid

LIVE

14 kommentarer
Vis kommentarer