Det er afgjort! Her er Superligaens største afbrænder

Der har været gode kandidater til den største afbrænder i Superligaen denne sæson - men den chance, som AaB brændte i kampen mod Silkeborg, overgår alle de andre

Følg Fodbold
Følg Superligaen

- Ufatteligt, at der ikke blev scoret!

Nej, der blev ikke lagt fingre imellem, da TV3 Sports kommentator skulle beskrive den chance, som flere AaB-spillere ikke formåede at udnytte i opgøret mod bundholdet Silkeborg søndag eftermiddag.

Heldigvis for AaB kostede det ikke noget i sidste ende, da nordjyderne sejrede med 2-1. Men både Anders K. Jacobsen og især Thomas Enevoldsen må have bandet højlydt efterfølgende - for den chance var stor. Rigtig stor.

Silkeborgs målmand Thomas Nørgaard gav i første omgang en unødvendig retur på Nicklas Helenius' frispark, som Anders K. Jacobsen misbrugte. Derefter røg bolden ud til en helt fri Thomas Enevoldsen, som stod tæt under mål, men midtbanespilleren brændte på det skammeligste.

Se det vilde afbrænder i videoen øverst i artiklen

Selv om det ikke påvirkede resultatet i sidste ende, var Enevoldsen slet ikke tilfreds med sin præstation i den situation.

- Jeg ramte den helt forfærdeligt, og det var elendigt, at jeg ikke scorede på den. Selv om det ikke kostede noget i længden, så var jeg stadig pisse-irriteret over at misbruge den kæmpe chance, siger Enevoldsen til Ekstra Bladet.

- Var det noget, du hørte for efter kampen?

- Jeg tror, at mine medspillere godt kunne se på mig, at de ikke skulle komme med nogle smarte bemærkninger. Jeg var ret irriteret over det. Det skal man være som offensivspiller, siger han.

I sidste runde brændte OB's Hallgrimur Jonasson en gigantisk mulighed, da han fra tæt hold sendte bolden på overliggeren mod Silkeborg - en chance, som holdkammerat Martin Spelmann kaldte Nordeuropas største chance.

TV: Se OB-spillerens chance her

Vi synes dog, at Enevoldsens er den tand større. Hvad synes I?

LIGE NU
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+