Annonce:
Annonce:

Dildo, scooter og haj: De 10 mest vanvittige kasteskyts i sportshistorien

Der er blevet kastet mange skøre, sindssyge og suspekte ting ind på diverse sportsarenaer i tidens løb. Hvem havde for eksempel i sin vildeste fantasi forestillet sig, at en håndgranat kunne smugles med ind på stadion

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen

I Søndagens Superliga-derby mellem Brøndby og FC København blev der kastet noget så ulækkert som et par rotter ind på grønsværen.

Det ret bizarre og besynderlige rotte-bombardement af FCK-spillerne Ludwig Augustinsson og Benjamin Verbic var måske noget af det mest opsigtsvækkende, der nogensinde er blevet kastet på banen i dansk fodbold.

Flyvende fadøl er på ingen måde et sjældent syn i Superligaen, men døde rotter er trods alt et pænt stykke over grænsen, var opfattelsen blandt mange af gårsdagens aktører.

Det rædselsfulde rotte-show har derfor fået Ekstra Bladet til at samle de 10 mest mærkværdige og vanvittige kasteskyts i historien. Her er vores bud:

Annonce:

Scooterkast.jpg
1. En scooter: I en Serie A-kamp mellem Inter og Atlanta kastede en Inter-fan helt hovedløst en scooter ud fra tribunen. Fansene havde stjålet scooteren fra en Atlanta-fan og i første omgang forsøgt at sætte ild til køretøjet.

Sikkerhedskontrollen var vist ikke ved deres fulde fem den dag.

Scooter Inter

2. En bildør: En VM-kvalifikationskamp mellem Chile og New Zealand tilbage i 2002 blev afbrudt undervejs, da en fan var trasket ind på banen bærende på en bildør.

Efter kampen opfordrede stadionspeakeren angiveligt Chiles fans til ikke at invadere banen med flere bildele.

Bildr.jpg
3. En trillebør: I en kvartfinalekamp tilbage i 2004 mellem America og Sao Caetano i Copa Libertadores – Sydamerikas svar på Champions League – gik det rigtig voldsomt for sig.

Da de to hold kom op at toppes, valgte en fan tilmed at give sit besyv med i urolighederne ved at kaste en trillebør efter politiet.

4. En halv kat: Efter en 0-0-kamp mellem Charlton Athletics og Luton Town i 1982 kastede en Charlton-fan den forreste halvdel af en kat ind på banen i retningen af udeholdets fans.

Annonce:

Den døde kat var tæt på at ramme en politimand, som efterfølgende måtte sparke kadaveret væk fra banen.

grisehoved.jpg
5. Et grisehoved: Efter Luis Figo lavede sit kontroversielle skifte fra Barcelona til Real Madrid tilbage i 2000, fik den dygtige portugiser altid en hård og fjendtlig modtagelse, når han vendte tilbage til Camp Nou.

TV: Efter Rottekast: Dengang Figo blev beskudt med Grisehoved:

Da de to spanske ærkerivaler mødte hinanden i en kamp to år efter Figos skifte, fik den portugisiske stjerne for alvor Barcelona-fansenes vrede at føle. Da han skulle tage et hjørnespark blev han overdynget med kasteskyts. Blandt andet det senere så berømte grisehoved, som vist nu skulle være udstillet på Barcelonas museum.

Luis Figo grisehoved 2
6. En Haj: Til en hjemmekamp i 2007, hvor ishockeyholdet San Jose Sharks spillede imod Detroit Red Wings, smed nogle fans en vaskeægte haj på isen. Hændelsen fandt sted kort efter Joe Pavelskis mål i kampens første periode.

Annonce:

7. En And: I december 2011 var San Jose Sharks endnu en gang involveret i en bizar fanepisode, da de mødte Anaheim Ducks. Denne gang kastede en fan en død and ind på isen.

Tyrehoved
8. Et tyrehoved: Det er ikke kun Luis Figo, der har fået kastet et dyrehoved efter sig.

Dynamo Desden fra den næstbedste tyske række krydsede klinger med RB Leipzig i en pokalkamp i 2016, hvor det ikke gik stille for sig. Kampen er formentlig primært husket for det afhuggede tyrehoved, som blev kastet ind tæt på grønsværen.

Buffalo Bills .jpg
9. En dildo: Til en NFL kamp i 2016 mellem Buffalo Bills og New England Patriots var det endnu en gang en særdeles mærkværdig genstand, der blev kastet ind blandt atleterne. Midt i åbent spil landede en dildo nemlig inde blandt spillerne.

10. En håndgranat: Under et opgør i den asiatiske version af Champions League, tørnede Sepahan fra Iran sammen med al-Ahli fra Saudi Arabien.

Annonce:

Ved et hjørnespark til al-Ahli blev en håndgranat kastet på banen. Eksplosionen fra granaten var tæt på at koste en spiller hånden, da han i sidste øjeblik nåede at kaste genstanden væk.

TV: Det rene pip: Da Pospech reddede ramt due væk fra banen under stor jubel:

TV: Brøndby vil straffe rotte-unoder med hjælp fra video - se alt om rottekastet her:

Helt til rotterne: Derby-stunt skraber bunden

Brøndby-rotter når hele Europa rundt

Øl er okay ... men ikke flere rotter, tak!

Efter rotte-ballade: Nu gør Brøndby to ting

Ståle revser banen - i Parken!

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Troede det var en hund

Troede det var en hund

Troede det var en hund

Troede det var en hund

Troede det var en hund

Annonce:
Inflation er den største ødelægger af almindelige menneskers økonomi
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
AFSLØRINGAFSLØRING

Bagholdet

Annonce:
Annonce: