Dramatisk afslutning: Indskifter stjal point i sidste sekund

Oliver Drost blev helt for Horsens, der ellers var på vej mod nyt nederlag

Med en scoring i kampens allersidste sekunder sørgede indskifteren Oliver Drost – lejesvend fra Vejle – for at Horsens fik et point med hjem fra mødet med Hobro, og dermed også fik rettet op renomméet efter 0-6-nedsablingen mod FC Nordsjælland i sidste spilllerunde.

Det lignede ellers en hjemmesejr, da Hobros store stærke forsvarsklippe Rasmus Minor scorede på et hovedstød syv minutter før tid – og dermed så ud til at skulle vandre fra en skurke- til en helterolle i dueller mod Horsens.

Sidste de to hold mødtes blev han nemlig udvist tidligt i kampen for en nødbremse. Denne gang tog han altså det hele med, scorede, men måtte altså til sidst se den helt store triumf glide sig af hænde på grund Drost.

Inden den hektiske afslutning, hvor Kjartan Finnbogason også havde et skud på overliggeren, var et bragende langskud, der prellede af på underkanten af overliggeren det nærmeste man kom scoring.

Hobros norske bomber Pål Alexander Kirkevold var manden, der fyrede kanonen af, men havde altså ikke centimeterne på sin side, og han måtte derfor for fjerde gang i træk forlade grønsværen uden at score.

Horsens stillede op uden sin karismatiske træner Bo Henriksen som medlevende indpisker på sidelinien. Han måtte melde forfald på grund af sygdom i den nærmeste familie, og det var derfor assistenttræner Mads Lyng, der havde hovedansvaret for at genrejse østjyderne.

Det skulle ske uden den mest markante Horsens-profil gennem de seneste sæsoner Bubacarr Sanneh. Den kommende FC Midtjylland-spilller har problemer med brusk i knæet, og han har derfor spillet sin sidste kamp for sin nuværende klub.

I stedet spillede Delphin Tshiembe som makker med Alexander Ludwig i midterforsvaret, og de havde fuldstændig styr på et meget tamt hjemmehold før pausen.

Hobro skabte absolut intet. Horsens havde – uden at være prangende – mere at byde på og skabte i forbindelse med de velkendte standardsituationer omkring indkast og hjørnespark en del halve chancer. Men virkelig tæt på var kun Alexander Ludwig med et hovedstød efter et kvarter, som dog blev klaret med en glimrende redning af Jesper Rask.

Men som sagt kom hjemmeholdet noget mere viljefaste ud til 2. halvleg, og det førte også til noget mere underholdning end man havde set i de første 45 minutter med den hektiske afslutning som kronen på værket..

Se også: Flores vil dukke Danmark til VM
Brøndby og FC Midtjylland ser ud til at komme til at kæmpe en hård kamp om guldet i denne sæson. Foto: ritzau/Ernst van Norde Sport og Spil Kæmpe stjerneregn over Brøndby og FCM: Her er favoritten til guldet

1 kommentar
Vis kommentarer