Efter derby: Sager mod både Brøndby og FCK

Det kan komme til at koste både Brøndby IF og FC København, at tilhængerne ved søndagens derby var indblandet i flere hændelser med romerlys og kasteskyts

Der er indledt sager mod både FCK og Brøndby efter weekendens derby (Foto: Jens Dresling)
Der er indledt sager mod både FCK og Brøndby efter weekendens derby (Foto: Jens Dresling)

Til søndagens derby mellem FC København og Brøndby IF blev det ellers gode spil på banen skæmmet af nogle hændelser omkring kampen. Før første fløjt var der således adskillige romerlys tændt på både FCK og Brøndbys afsnit i Parken, hvilket medførte, at kampen blev udskudt i flere minutter, og i anden halvleg blev der endvidere kastet forskellige genstande mod Stephan Andersen af Brøndbys fans. Målmanden har en fortid i netop Brøndby, men tørner nu ud for FC København.

Se også: Efter lighterkast: Brøndby straffes igen. Og igen!Disse hændelser får nu et efterspil. DBU bekræfter over for tipsbladet.dk, at der er indledt sager mod både FC København og Brøndby IF efter den indberetning, som dommer Jakob Kehlet har indgivet.

Brøndby har allerede en sag til behandling i disciplinærudvalget, efter at klubbens fans i sidste uge kastede genstande mod SønderjyskEs målmand Marin Skender under de to holds møde i Haderslev.

DBU's disciplinærudvalg vil nu tage stilling til sanktionerne i sagerne mod FC København og Brøndby IF.

Se Brøndby-fans bombardere Stephan Andersen med kasteskyts:

32 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere