Efter FCK-ophold: Jeg hører hjemme i sådan en klub

Stefan Silva føler, at han hører hjemme i en klub som FC København efter at have besøgt den danske storklub

FCK har mange stjerner, og Stefan Silva har været på besøg til træning - måske kommer han mere permanent næste gang (Foto: Linda Johansen)
FCK har mange stjerner, og Stefan Silva har været på besøg til træning - måske kommer han mere permanent næste gang (Foto: Linda Johansen)

FC København havde for nylig besøg af den svenske angriber Stefan Silva, der til dagligt tørner ud for IK Sirius i de næstbedste svenske række, hvor han har scoret mål i hver anden kamp i gennemsnit - 15 mål i 30 kampe blev det til i sidste sæson, og det fik altså FCK til at spærre øjnene op for den målfarlige svensker.

Andreas Cornelius og de øvrige FCK-angribere kan muligvis se se frem til konkurrence (Foto: Finn Frandsen) Superligaen Ny bomber i FCK: Kommer nu eller til sommer

Stefan Silva er nu tilbage i Sverige efter besøget i FC København, og manager Ståle Solbakken fastslog hurtigt, at det på intet tidspunkt var planen, at de to parter skulle snakke kontrakt i denne omgang. Først og fremmest handlede det om at se hinanden lidt an.

Med det sagt så håber Stefan Silva, at FC København en dag ringer med et kontraktudspil.

Fredrik Semb Berge (der bukker sig) er en af tre spillere, der har fået besked på at finde en ny klub (Foto: René Schütze) Superligaen Brøndby vil af med disse tre

- Jeg var der i to dage, så de kunne lære mig bedre at kende, og det føltes positivt. De var tilfredse med det, de så, og hvordan jeg er som person. Personligt gik det godt, og jeg føler, at jeg hører hjemme i sådan en type klub. Det er Skandinaviens største klub. Det var professionelt og med mange gode fodboldspillere. Der var fine forhold og alle tog godt imod mig, siger Stefan Silva til viasatsport.se.

Ståle Solbakken og Christian Poulsen får selskab af Per Frimanns søn på FC Københavns træningslejr (Foto: Jens Dresling) Superligaen TV-eksperts søn med FCK på træningslejr

Ståle Solbakken og Christian Poulsen får selskab af Per Frimanns søn på FC Københavns træningslejr (Foto: Jens Dresling) Superligaen TV-eksperts søn med FCK på træningslejr Ludwig Augustinsson bliver et stort hit i FCK, hvis man skal tro Lasse Vibe (Foto: Polfoto/Zuma) Superligaen Så god er FCK's nye svensker

Han understreger, at han er klar til at forlade IK Sirius og tage det næste skridt i karrieren.

- Jeg føler, at jeg er klar til et højere niveau, men jeg skal tænke mig om og se, hvad der vil være bedst for mig. Jeg skal have spilletid, for jeg kan stadig udvikle mig, og det gør jeg kun ved spilletid, siger han.

Stefan Silva har et år tilbage af sin kontrakt med IK Sirius.

Hør Ståle fortælle om Silva her:
 

0 kommentarer
Vis kommentarer