Efter voldsom tackling: 'Godt jeg havde en benskinne på'

Nicolai Boilesen ærgrer sig over, at han gav dommeren muligheden for at vise ham ud med sin hasaderede tackling på AaB's Mathias Ross

Efter voldsom tackling: 'Godt jeg havde en benskinne på'

Nicolai Boilesen så direkte rødt i sæsonpremieren

Nicolai Boilesen havde ikke en gang en uges ferie efter EM, men nu får landsholdsreserven ufrivilligt to friweekender.

FCK'eren så i søndagens 2-2-kamp mod AaB direkte rødt efter en for voldsom tackling på Mathias Ross.

- Jeg giver ham (dommer Mads-Kristoffer Kristoffersen, red.) muligheden. Det er ikke min intention at skade ham, og den ser voldsommere ud, end den er.

- Jeg føler ikke, at jeg kommer med strakt ben, men tacklingen er lige høj nok. Det er min fejl, sagde Nicolai Boilesen, der fik marchordre med små tyve minutter igen.

- Det er sindssygt frustrerende. Jeg har glædet mig sindssygt til denne sæson og er vildt frustreret.

- Jeg har haft en vild energi og virkelig sat næsen op efter, at vi skulle starte godt, sagde den udviste FCK-forsvarer.

Farvel og tak! Foto. Lars Poulsen
Farvel og tak! Foto. Lars Poulsen

Under interviewet med medierne fik han lige trykket Mathias Ross næven.

Der var intet ondt blod efter kampen, og som den unge nordjyske forsvarer sagde både til medier og Boilesen, så sker den slags i fodbold.

- Jeg vidste godt, at det ville blive en hård duel. Vi går begge hårdt ind i den, og Boilesen rammer mig med knopperne oppe på skinnebenet.

- Jeg tror, at det var godt, at jeg havde en benskinne på. Det er, hvad der sker, men jeg føler, at det røde kort var på sin plads, sagde Mathias Ross.

Nicolai Boilesen vil have karantæne næste søndag mod Silkeborg i Parken og ude mod OB, men vil være klar til derbyet mod Brøndby 8. august.

Rødt kort og forsvarskoks i Parken